- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Herşeye eyvallah da, kul hakkı kısmını anlayamadım, kaliteli ayakkabı giyince kimin hakkına giriliyor?
geçen yaz 410 liraya almıştım ben de. içime oturdu biraz ama beğeniyorum yani. paran varsa bence israf da değil kul hakkı da değil. ama maddi olarak zorlayacaksa almak çok saçma. benim imkanım olduğu için almıştım, kendi maaşımla 4 taksitle. aileme asla aldırmazdım mesela.
ayrıca aslını alamıyorsan çakmasını da alma bence. hem belli oluyor, hem de çok çabuk eskiyor.
Arkadaşlar kul hakkı meselesini yanlış anladınız bence. Çakma ürün almak kul hakkı demek istemiş :)
Arabanız yoksa her yere yürüyerek gidiyorsanız arabaymis gibi düşünüp pahalı ayakkabı alabilirsiniz
Pardon da bir ayakkabıya 10.000 $, çantaya 40.000 $ veren zenginler, ayağına giyecek çorap bile bulamayanların hakkına girmiyor muymuş?
450 tl veriyorsun ama 2 yil garanti veriyorlar.Eskimiyorda hemen Çakmasi cok belli oluyor.Ben söyle düşünürüm vucudu tasiyan ayaklar rahat olmali ayakkabinin icinde. Onun icinde biraz kesenin agzini acmak gerekiyor.Esiniz siz o kadar para vermeyin diye kul hakki demis yoksa alakasi yok.O zaman marka giyen herkes kul hakkina giriyor.
Arabamız yok okula gidiyorum günlük giyeceğim.
Replika almak kul hakkı olur dedi yanlış anlatmışım sanırım.
adidasın da çok umrundaydı kul hakkı
Eğer çok istiyorsan orjinalini almalısın. Amannn kaç kere geliyoruz sanki dünyaya?????
İndirim dönemlerini takip edin. Özellikle internette(Boyner gibi sitelerde) çeklerle çok daha uygun fiyata geliyor. Ben geçen yaz 240 gibi bi fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Şu düz klasik siyah beyaz olanını.
He hevesim geçsin derseniz repliksin da alanilirsiniz. Kimse eğilipte ayağınızı incelemediler belli olmuyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?