Dert sayılmaz belki ama icime dert oldu

Daha once hiç almadım belki de kendimi bir kere bile olsa şımartmalıyım.

Bazi siteler var ornegin en uygun puma ayakkabi diye gir cikiyor zaten.Faturasi garantisi geliyor.Internet uzerinden alabilirsiniz.Magaza fiyati 400 ise 350 falan olabiliyor.Icinizde kalacagina alin yani ne olacak istedigimizi alip giyemedik ten sonra niye calisiyoruz.Sizden onemli mi ?

Okuyorum çalışmam imkansız. Sağlık olsun ya. Almasam da olur ihtiyacım şimdilik yok. Bu değil önceki doğum gunumde esim almıştı onu giymeye devam edebilirim :)

Okuyorum çalışmam imkansız. Sağlık olsun ya. Almasam da olur ihtiyacım şimdilik yok. Bu değil önceki doğum gunumde esim almıştı onu giymeye devam edebilirim :)

O halde beklemeniz lazim. Korkmayin daha bircok sey moda olacak, bircok sey almak istiyeceksiniz ve alacaksiniz da. Derslerinizde basarilar diliyorum.

O halde beklemeniz lazim. Korkmayin daha bircok sey moda olacak, bircok sey almak istiyeceksiniz ve alacaksiniz da. Derslerinizde basarilar diliyorum.

Teşekkür ederim. Aynen insan sürekli görünce bi heveslenme oluyor. Ama bekleyerek bir şey kaybetmem :) isimi elime alınca hem esime hem kendime alırım İnşallah :)

Sahte ürün hiç almadım. Gücün yeterse alırım yetmezse almam. Sahte ürün aslında bir nevi hırsızlıktır. Bu arada tam bir adidasçı olarak şunu söyleyebilirim, ne ayakkabıda ne de giyimde aldığım hiçbirşeyi eskitemedim. Kullandiklarimi benden sonra yeğenim kullanıyor. Evladiyelik yapıyorlar resmen ve çok sağlıklı.

Orijinal ürün rahat ve sağlıklı diye tercih ederim . Görsellik için almam replika ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…