Dert midir bilmem ama...

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
İyi geceler hepinize burada okuduğum hikayelerin bazılarından sonra dert midir bu bilmem ama sizle paylaşmak istedim.. Daha önceden de konularım vardı zaten ama hani bir olaydan çıkınca daha sağlıklı düşünürsünüz ya ben de o aşamadayım ve paylaşmak istedim.konuma gelince üç yıllık ilişkim var her şey yolunda gitmiyor beni sevdiğini düşünüyorum ama ben artık seviyor muyum bilmiyorum.kendisi geçtiğimz sene beim memleketime atandı arkadaşı tanıdığı vs yoktu.kız arkadaşları oldu ben ne yazık ki medenileşemiyorum sanırım hoş bakamıyorum bu olaylara.çok sorun yaşadık defalarca ayrıldık ben hoşlanmadım kız arkadaşından konşmamasını istedim.öncesinde de birçok eski arkadaşlarıyla kız arkadaşı yani ama sevgili anlaımnda değil benim istememem sebebiyle konuşmamıştı.neyse bu kez konuşma dediğimde her kız arakadaşıma bahane buluyorsun benim burda ondan başka arkadaşım yok vs dedi.bu kızla msjlaşıyordu falan birkaç kez sinemaya gitmişler bu arada ben ankarada öğrenciydim o arada o beni bekliyordu memleketimde ben istedim diye gelmişti.kız beni tanıyordu hatta benle yakın arkadaş olmaya çalışıyordu onun da arkadaşı yokmuş memleketimde o da yeni atanmıştı.ama ben kıskançlığa devam tabii sonra kızla yüzgöz oldum erkek arkadaşmla da arası bozuldu.benm en yakın arkadaşım aldatılmıştı ve hat dökümünden yakalamıştı çocuğu ben de etkisinde kaldım sanırım sevgilimn hat dökümüne baktım o da ne bir kızla msjlaşmalar.biz bir dönem ayrılmıştık o arada hiç msjlaşma yok biz barıştğımız zamanlarda o kızla msjlaşmaya başlıyor ve bu msjlaşma iki üç hafta sürüyor bir dönem kesiliyor sonra birkaç gün sürüyor.ben kızı aradım bu msjlaştığı kızı.erkek arkadaşıma sormadım doğrudan kızı aradım çünkü erkeklere zaten güvenmiyorum arkadaşım da yeni aldatılmıştı o zaman benim güvenim hepten sıfırlanmıştı.neyse kıza onun sevilisi olduğumu söyledim kız sevgilimn yanına gelen stajyerlerden biriymiş o benim hocam dedi benim erkek arkadaşım bölümünü övmeyi bilgisini ankatmayı pek sever kendisi pdrci bu arada kız da pdrci haliyle.neyse işte bölümüzle işgili konuşuyorduk geyik muhabbeti de yapıyorduk tabii ama hiçbir zaman bana en ufak bir ilgisini hissetmedim dedi.aramızda birşey olsa neden söylemeyyeyim ben de aldatılmış olurum o zaman niye saklayayım dedi ben de teşekkr edip kapattım ama hızımı alamadım erkek arkadaşıma günlerce( o ara yarıyıl tatiliydi kendisi memleketindeydi) memlektime gelmemsini ondan nefret etiğimi hatta onun nefes almasını bile istemediğimi içeren msjlar attım.kendisi hiçbir tepki vermedi sonra telefonda konuştuk bitirmek istedi bu ne güvensizlik bana bile sormuyorsun dedi hiçbir zaman güvenmedin bundan sonra da güvenmiceksin dedi ama ne o stajyer kıza ne de sonradan aramız bozulan kız arkadaşına hiçbir şey hissetmediğini onlara tamamen arkadaşça baktığını söyledi bunun için yemin etti bunu barışmak için yapmadı zaten kendisi ayrıldı benden ve barışmadık da bir ay ayrı kaldık.velhasıl biz sonra barıştık ve ben o stajyer kızda takılıp kalmıştım kızla tekrar konuştum evet aramamlıydım ama saplantı işte bizim ayrı olduğumuzu benim emin olmadan barışmak istemediğimi eğer aralarında bir şey geçtiyse bana söylemezse onun da bu vebali alacağını söyledim.kız yine yeminler etti hiçbir şey olmadığına dair hatta pdrciliğini konuşturdu bana bir tonda öğüt verdi sevgilin iyi biri kıymetni bil vs gibi.kızlar bu olayın üstünden sekiz ay geçti ben hala oradayım sevgilimde bunaldı bundan defalarca ayrıldık bu yüzden saygımızı kaybediyoruz.kızlar sevglm masum mu sizce devm etmeli mym ilşkme?
bir diğer sıkıntım da erkek arkadaşım çok patavatsız düşündüğü her şeyi benim kırılıp kırılmayacağımı hiç düşünmeden söylüyor.çevresi de onu öyle bilir yani herkese karşı çok patavatsız.belki buna dürüstlük diyeblrz şimdi bazılarınz madem dürüst neden güvenmiyorsun diyebilir bu sorunun cevabını veremmemesebep olarakbeni aldatan ve çok güvendiğim eski sevgilimi ve küçüklüğümde güven duygusnu alamamı söyleyebilirim.2. skntım bu bir aylık ayrılık sürecinde neden başkasını bulmadın diye sormuştum kendisine ve bana bilmiyorum dikkatimi çeken belki bu kızla anlaşırız dediğim kimse olmadı demişti ben de bir ayda hemen çevrendekilere mi baktın ayrılık acısı yaşaman gerekmez miydi dedim.ayrılık acısı yaşadığını ama gerçekçi olmam gerektiğini o ayrılık öncesi uzun zamandır anlaşamadığımızı ve kaç yaşına geldiğini artık yolunu çizmesi gerektiğini ayrılık acısını çekse de yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi.ve bense kızlar o bir ayda kızlarla ne zaman dışarıya çıksak acaba o ne yapıyor şimdi diye ağlamaklı oluyordum.erkek arkadaşıma nasıl bir tepki vermeliyim kızlar lütfen fikirlerinizi eksik etmeyin... Uzun oldu belki ama detaylara çok önem veriyorum kısaltamadım da kusura bakmayın

Son düzenleme:
Benim sevgilim kizlarla mesajlasip disari ciksa ben onu 1 dakika bile sevgilim olmasia izin vermem (büyük konusmiyim). Bence 1 erkek ve 1 kiz arasinda normal arkdasliklar kurulmaz, kuruls bile birgün birinden biri o kisiye asik olur.....

Benim sevgilim kizlarla mesajlasip disari ciksa ben onu 1 dakika bile sevgilim olmasia izin vermem (büyük konusmiyim). Bence 1 erkek ve 1 kiz arasinda normal arkdasliklar kurulmaz, kuruls bile birgün birinden biri o kisiye asik olur.....

İki kez sinemaya gitmişler birinde ikisi diğerinde okuldaki hocalarla gitmişler.zaten öyle oldu canım ben hepten uzatmayayım diye yazmadım ama kız erkek arkadaşımdan hoşlanmaya başladı biz de bunu anladık sonra erkek arkadaşm onunla iletişimi kesti selamlaşmıyorlar şimdi ama ben de çok normal karşılayamıyorum bazen karşılıyorum bazen karşılayamıyorum

Yani olmaz böyle sey. Ha onlarinyaninda sende gidersen 1 2 defalik kabul edilir bir durum olur aa tek baslaria asla! Sen yine mantikli düsün ve birdaa öyle birseyin olmasia izin verme ;-)

pdrc i ne demek:)

guvenmiyorsan mutlu deilsen birbirinizi daha fazla me$gul etmeyin derim ..
aldatip aldatùadigini biz bilemeyizki

Yani olmaz böyle sey. Ha onlarinyaninda sende gidersen 1 2 defalik kabul edilir bir durum olur aa tek baslaria asla! Sen yine mantikli düsün ve birdaa öyle birseyin olmasia izin verme ;-)

Arkadaşı bilet almış canım ikisi gittiğinde gidelim diye ısrar etmiş işte arkadaşı öyle gitmişler :26: olmaz sanırım artık erkek milletine güvenilmez hele ki burda hergün neler okuyoruz ama ben şimdi memleketimdeyim hem sevglisi hem arkadaşıyım okuldan çıktı mı arar beni yani arkadaşını buldu başka arkadaşı yok kız olcaksa olmasın da zaten

Insallah olmaz cnm size mutluluklyr diliyorum

pdrc i ne demek:)

guvenmiyorsan mutlu deilsen birbirinizi daha fazla me$gul etmeyin derim ..
aldatip aldatùadigini biz bilemeyizki

Psikolojik danışman ve rehber öğretmen demek canım.saplantı çok kötü o konudan kurtulsam mutlu olcam belki ama kurtulamadığım için mutlu olamıyorum

Psikolojik danışman ve rehber öğretmen demek canım.saplantı çok kötü o konudan kurtulsam mutlu olcam belki ama kurtulamadığım için mutlu olamıyorum

o zaman bi uzmandan yardim almalisin
bundna ayrilip ba$kasini bulsan onada guvenemeyecksin demekkki

İlk konunu okudum henüz ikinciye geçemededen beni afakanlar bastı ....
Bende 2 kez aldatıldım ki senin aldatılmanın yanında hiç kalır

iNSAnlara güvenerek bu durumun üstesinden gelebilirsin....Bu duruma erkek arkadasına güvenerek başlayabilirsin....Benim de erkek arkadaslarım var mesela en yakın çocukluk arkadasım erkek kız arkadasını da tanıyorum ama onun sevgilisi benim telefon numarama bir yerden ulaşssa ve beni arasa bırak yemin etmeyi kızın beni ne hakla aradıgını sorarım ...O yüzden kız sana yine iyi davranmış

Pardon ama bir "el oglu" icin kendini bu kadar yirtmaya ne gerek var?!
Bu kadar kiskanc olmak kendini kucumsemek demektir. Kendine deger verki deger goresin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…