Siz onun ablası değilsiniz ki abla desin.Bu ablalık takıntısı neden? Bir de şimdililik abinizin sevgilisi aranızda bir hukuk da bu ne samimiyet anlamadım,ya aslinda bi dert degil bu da nereye acacagimi bilemedim konuyu.
abimin sevgilisi benden 5 yas kucuk. onceleri abla diyodu sonra sana nasil hitap etsem kararsizim dedi bende nasil rahat etceksen oyle yap dedim.Cok samimi olmadigimiz icin ne dicegimi bilemdim. bu sefer abla demeyi birakti.
bende rahatsiz olmaya basladim acikcasi abla dememesinden. Daha once yuzyuze gorusmedik telde konusuyoduk. Simdi samimi olmadigimiz icin bana abla de filan diyemem garip olur. ne yapmaliyim sizce. uygun bi dille soylesem bana abla demen daha uygun diye garip mi kacar? napcagimi bilemedim.
puhahaaa bayıldımKaderime küstüm boynumu büktüm..
Yıllarca durmadan gözyaşı döktüm
İnanın dostlarım deliye döndüm
Abimin sevgilisi bana abla demeyince
Ne fark eder anlıyamadım...öneden size sormuşta.... sırf yazmak için yazmış gibisiniz...ya aslinda bi dert degil bu da nereye acacagimi bilemedim konuyu.
abimin sevgilisi benden 5 yas kucuk. onceleri abla diyodu sonra sana nasil hitap etsem kararsizim dedi bende nasil rahat etceksen oyle yap dedim.Cok samimi olmadigimiz icin ne dicegimi bilemdim. bu sefer abla demeyi birakti.
bende rahatsiz olmaya basladim acikcasi abla dememesinden. Daha once yuzyuze gorusmedik telde konusuyoduk. Simdi samimi olmadigimiz icin bana abla de filan diyemem garip olur. ne yapmaliyim sizce. uygun bi dille soylesem bana abla demen daha uygun diye garip mi kacar? napcagimi bilemedim.
Heralde öyle bişey olmus arkadaşkiRahatsız eden ne ki :)
Birak ismini söylesin,
Yoksa gorumce sendromu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?