• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi degil mi bilemedim ama yine de bi bakin

maybenot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
122
34
28
ya aslinda bi dert degil bu da nereye acacagimi bilemedim konuyu.
abimin sevgilisi benden 5 yas kucuk. onceleri abla diyodu sonra sana nasil hitap etsem kararsizim dedi bende nasil rahat etceksen oyle yap dedim.Cok samimi olmadigimiz icin ne dicegimi bilemdim. bu sefer abla demeyi birakti.
bende rahatsiz olmaya basladim acikcasi abla dememesinden. Daha once yuzyuze gorusmedik telde konusuyoduk. Simdi samimi olmadigimiz icin bana abla de filan diyemem garip olur. ne yapmaliyim sizce. uygun bi dille soylesem bana abla demen daha uygun diye garip mi kacar? napcagimi bilemedim.

Ne önemi var ki
Ayrıca sormuş o zaman farketmez demeseydiniz

Taht kavgaları part 1 böyle başlıyor zaten.

Bu kızın size abla dememesi şimdiden sizi rahatsız ediyorsa evlendiklerinde nasıl bir görümce olucaksınız merakta kaldım.

abimin sevgilisi benden 5 yas kucuk. onceleri abla diyodu sonra sana nasil hitap etsem kararsizim dedi bende nasil rahat etceksen oyle yap dedim.Cok samimi olmadigimiz icin ne dicegimi bilemdim. bu sefer abla demeyi birakti.
bende rahatsiz olmaya basladim acikcasi abla dememesinden. Daha once yuzyuze gorusmedik telde konusuyoduk. Simdi samimi olmadigimiz icin bana abla de filan diyemem garip olur. ne yapmaliyim sizce. uygun bi dille soylesem bana abla demen daha uygun diye garip mi kacar? napcagimi bilemedim.
Siz onun ablası değilsiniz ki abla desin.Bu ablalık takıntısı neden? Bir de şimdililik abinizin sevgilisi aranızda bir hukuk da bu ne samimiyet anlamadım,

Ne fark eder anlıyamadım...öneden size sormuşta.... sırf yazmak için yazmış gibisiniz...

Benim görümcem bende 7 yaş büyük abla dediğimde bozuluyor. Milletin içinde abla demememi istiyor. Ben de zaten meraklı değilim demiyorum. Böylelikle yaşını saklıyormuş, sanki tipinden belli olmuyor.

Back