• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert deil, sadece soru

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar merhaba, Benimki dert değil ama sadece bilgi almak istiyorum.Çarşamba günü türkceel Wınn aldım ve perşembe günü kullanıma açıldı..Kullanan varmı aranızda Wınnla internete ağlanan varmı? ben 4 gb'lik yani ayda 39 ytl'lik pakete üye oldum...
Birde eğer aranızda kullanan varsa şu kalan kotayı öğrenmek için sms bölümünden kalan yazp 2260'a gönderiyoruz bu servis ücretlimi bilginiz varmı bu konuda?

kullanmadım hayatım.senin tek derdin bu olsun :delphin:

cnm öncelikle hayırlı olsun,arkadaşım kullanıyor çok memnun 2260 mesaj hizmeti ücretsiz..ayrıca nette arama yapıp bu bilgilerin detayını öğrenebilirsin ;) sevgilerr

emdev dert değil yazdım şekeerimm merak sadece :)) sağol hayatımmmm...

seaside teşekür ediyorum tatlım detayını netten baktımda birde kullananlardan yorum almak istedim 260 olayı ücrestiz olması çok iyiymiş..

aldıgın yerin telefonu varsa arayıp bi sorsan canım

bebeğim sadece kullananlar memnunmu onu öğrenmek istemiştim ben...

ya ben de bir şey sorayım hazır konu açılmışken.bu konuda bilgim yok da .şimdi ben evde turktelekom var sınırlı internet 30 tl lik.bunun için bir de sabit tel hattı var evde.hiç kullanmadığımı zhalde ayda 15-20 de ona geliyor.toplasam 50,00 lira.senin dediğin vınn olayına girsek ayda sadece 39, tl mi ödüyorsun? o küçük modemi takıp başka bir şeye ihtiyacın yok mu?laptopuna takıyorsun nete giriyorsun yani doğru anladım değil mi?bu mudur vınn olayı?öyleyse mantıklı ben de ondan alayım adslle sabit hattı iptal ettireyim.

canım ben kullanıyorum vadafone benimkide 4 gb.ayarlar kısmından ne kadar kullanıldığını görebiliyorum.oldukçada memnunum ben.turkcel kulanmadığım için onun kullanım şartlarını bilmiyorum

biz de kullanıyoruz cnm çok da memnunuz
adsl de bir sorun olduğu zaman onunla bağlanıyoruz adsl e göre çok çok hızlı
mesaj atmadan da öğrenebilirsin
istatistikler kısmında hepsi detayları ile veriliyor

canım bizde aldık ama hiç memnun değiliz daha 15 gün var ama benim kotam bitmek üzere.herşeyde düşüyo..normal adsl gibi değil.birde 2 yıl taahhütlü napıcaz bilmiyorum.ben hiç memnun değilim açıkçası...

tobe canım ben video izlemiyorum ve müzik dinlemiyorum sadece msn ve bu sitedeyim okadar.. bundada fazla düşmez diye düşünüyorum yanılmıyorsam..

incitanesi ve eftalya çok teşekkür ediyorumm..

hypatia1982 canım evet sadece 39 ytl ve tel hattına gerek yok yani kablo olayı yk ufak flaş disk gibi bişi takıyorsun giriyorsun nete hepsi bu..

canım bizde aldık ama hiç memnun değiliz daha 15 gün var ama benim kotam bitmek üzere.herşeyde düşüyo..normal adsl gibi değil.birde 2 yıl taahhütlü napıcaz bilmiyorum.ben hiç memnun değilim açıkçası...

canım nasıl anlamadım her şeyde düşüyor derken.normal adslde internette bir sayfa açsan da düşer zaten kotan.bu daha mı çok düşüyor? sınırsızı da var mı bunun?onun fiyatı ne kadar?

hypatia1982 canım evet sadece 39 ytl ve tel hattına gerek yok yani kablo olayı yk ufak flaş disk gibi bişi takıyorsun giriyorsun nete hepsi bu..

ya çok iyi o zaman ama arkadaş çok düşüyor demiş.ben interneti çok kullanan bir insanım.4 gb anca yetiyor bana.daha çok düşüyorsa olmaz ki.ne yapsam acaba?çok aklıma yattı ama.ya ben bir şey daha sorucam.bu sabit ücret.mesela şöyle bir şey var mı? kontür alır gibi kota almak?yani nasıl diyeyim canım nete girmek istedi 39 lira verdim 4 gb lık paket aldım.böyle bişey çıkardılar mı?ben bunları araştıramadım da biliyorsanız beni aydınlatır mısınız?

tatlım ben video izleyen oyun oynayan ve nette müzik dinleyen biri değilim sadece bu forum sitesi ve msn okadar bunlardada gitmez diye düşünüyorum.. sabit ücret 39 ytl kontür alır gibi kota almak bunu bilmiyorum canım ama şöle güzelliği var heryerde giriyorum her odada ve dışarda bile yan kabloya bağlı değilim şükür eskisi gibi...

bende vodafone 5 gb kullanıyorum memnunumda cnm bende mesaj atmadan kullanımı görebiliyorum ayrıca sınırı kendim ayarladım 5 gb yaklasınca uyarıyor kota dolmuyo böylelikle

bende vodafone 5 gb kullanıyorum memnunumda cnm bende mesaj atmadan kullanımı görebiliyorum ayrıca sınırı kendim ayarladım 5 gb yaklasınca uyarıyor kota dolmuyo böylelikle

Tatlım istatisliklerden bakıyorum ama tam olarak kavrayamadım açıkcası.. sms bölümünden 2260'a kalan yazıp gönderiyorum kalan kotam cevap olarak anında geliyo işte ücretsizmi bu yöntem onu çözmüş değilim.. Ben sadece msn ve forum sitesindeyim yani ne video izliyorum ne oyun nede müzik dinlemiyorum netten.. fazalada harcamam diye düşünüyorum 4 gb'yi....

cnm bende bi bu sitede bide msn bazen acıyorum faceboktayım öğlen açıp akşam kapatıyorum fazla kullanmıyorum 15 gun oldu 2 gb dolmadı daha

Back