Dert değil paylaşmak istedim

bir kitap hakkında görüşlerini sorabilirsiniz.konuşurken anlarsınız bence hoşlanıp hoşlanmadığını

ışıltın gözlerini almıştır belki valla o bu değilde bu kadar egoist olduğunu hissederse imkansız yani. onun yanındada şöyle güzelim şöyle parlıyorum deme sakın

Kadınlarla gerekmedikçe konuşmayan biriyse bir kadının ilk adımı atmasını uygun bulmaz bence.

Özgüveninize hayran oldum. Daha önce gördüğüm bir erkek bana başka bir yerde tekrar bakarsa göz aşinalığına veririm, hemen ışıltıma kapıldığını varsaymam. Ama ben hiç parlamam, belki o yüzdendir.

Ben küçükken, 17 yaşındayken, bir kitap standında çalışan bir çocukla çıkmıştım. Sadece bir kerr kitap aldım. Alırken de başka bir kitap üzerine ciddi ciddi tartıştık. Ben sevmiştim o popüler kültür deyip küçüksemişti. O zaman konuşmaya başladık. Yalnız bu kitapçı dışarıdaydı her akşam gittiğim bir parkta. Bir akşam yanıma geldi. Ben hafta sonu şehir dışındayım. Sesini duymak isterim dedi telefonumu istedi öyle tanışmamız ilerlemişti. Yani demem o ki istediğin kadar ışılda o ilk adımı bekle

öncelikle o özgüveni yavaşça yerine bırak.
eğer söylediğin kadar dindar biri ise fazla atılgan bir kadından hoşlanmayacaktır, fazla parlayan bir kadından da hoşlanmayacağı aşikar.
seninle göz göze gelmesinin sebebi göz aşinalığıdır, seni tanıdı muhtemelen, hemen heveslenme kafa üstü çakılırsın. onu takip et, kitap okurken görürsen, hangi tür kitaplar okuduğunu öğren ve o tür hakkında/o yazar hakkında biraz bilgi edin ve bırak gerisini o tamamlasın.
burada kadınlara verilen tavsiyelerin hiçbirini uygulama muhafazakar çevrelerde bunlar çoğunlukla ters teper. muhafazakar erkekler eşlerinin de muhafazakar olmasını isterler ki bu tanımın içinde kadının ilk adımı atması asla yoktur, unutma.
eğer seni beğeniyorsa araya bir büyük falan koyup seninle iletişime geçmenin bir yolunu bulur, bulmuyorsa da istemiyordur, bu işler gönül işi zorlamaya gerek yok.

İlk adım karşı taraftan gelmeli..
Başından evlilik geçtiği için,adımlarını daha iyi düşünerek atmalısın..
Sütten ağzın yanmadımı,yoğurdu üflemelisin..
Güneşi görüp,o parıltıya gitmemelisin.
Ne kadar dindar olursa olsun.
Erkek işte.
geçmişinde bayanlarla deneyimi olmuş olsada,evlenmemiş bayan isteyebilir..
evliliğini yüzüne vurabilir.
o yüzden erkek adım atmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…