iyi geceler hanımlar 2014 martta evliliğim tamamen bitti çok şükür toparlandım duygusal olarak tamir oldum kendimi yeni bi ilişkiye hazır hissediyorum.sık sık gidip kitap aldığım bi kitabevinde çalışan biri var benim yaşlarımda ben yirmidort yaşındayım o kişi uzun saçlı sakallı dindar biri bende öyleyim zaten kitapçıda dni ve islami ilimlerle ilgili kitaplar üzerine zaten gittikçe karşılaşıyodum neyse ramazan dolayısıyla kitap fuarı var şimdi yaşadığım şehirde geçen hafta pazar günü arkadaşlarımla gittim fuara bu kitabevide stant açmış ve o çocuk görevliydi komşu stantlardaki kişilerle falan şakalaşıyodu güreşiyodu yani el kol şakaları çok sosyal ama dindar olduğu için kadınlarla gerekmedikçe konuşmuyor galiba neyse fuara gittiğim gün açıkçası çok güzeldim ve dikkat çekiyordum arkadaşlarımdan iltifat falan aldım parlıyodum hakkaten onunla karşılaştık gözgöze falan geldik dikkatini çektim alımlı göründüğümden dolayı yani sürekli onu düşünüyorum fuara tekrar gidicem kuzenlerle bi yolunu bulup onunla iletişim kurabilmeyi çok istiyorum ne yapayım bi akıl verin tatlı biri açıkçası ve eğlenceli bi insan olduğunu düşünüyorum
ego kokusu mu aldım ne?iyi geceler hanımlar 2014 martta evliliğim tamamen bitti çok şükür toparlandım duygusal olarak tamir oldum kendimi yeni bi ilişkiye hazır hissediyorum.sık sık gidip kitap aldığım bi kitabevinde çalışan biri var benim yaşlarımda ben yirmidort yaşındayım o kişi uzun saçlı sakallı dindar biri bende öyleyim zaten kitapçıda dni ve islami ilimlerle ilgili kitaplar üzerine zaten gittikçe karşılaşıyodum neyse ramazan dolayısıyla kitap fuarı var şimdi yaşadığım şehirde geçen hafta pazar günü arkadaşlarımla gittim fuara bu kitabevide stant açmış ve o çocuk görevliydi komşu stantlardaki kişilerle falan şakalaşıyodu güreşiyodu yani el kol şakaları çok sosyal ama dindar olduğu için kadınlarla gerekmedikçe konuşmuyor galiba neyse fuara gittiğim gün açıkçası çok güzeldim ve dikkat çekiyordum arkadaşlarımdan iltifat falan aldım parlıyodum hakkaten onunla karşılaştık gözgöze falan geldik dikkatini çektim alımlı göründüğümden dolayı yani sürekli onu düşünüyorum fuara tekrar gidicem kuzenlerle bi yolunu bulup onunla iletişim kurabilmeyi çok istiyorum ne yapayım bi akıl verin tatlı biri açıkçası ve eğlenceli bi insan olduğunu düşünüyorum
Evet bende konusmak istiyorum okuyup okumadigini falan mi sorsam ya da bi kitapla ilgili yorum yapip onunda biseyler soylemesini mi saglasamKonussaniz mesela?
Ya ifade etmeye çalıştığım şuydu hertürlü beğenilecek bi görüntüm vardı bunu anlatmaya çalışmıştım :)
Haklisin biraz ben merkezli yasiyorum istemiyorum bu ozelligimi tekrar gittigimde iletisim kurmaya calisicamkendinizi bu kadar öveceğinize keşke bir adım atsaymışsınız. kendinize o kadar odaklanmışsınız ki muhabbete bile girememişsiniz
iyi geceler hanımlar 2014 martta evliliğim tamamen bitti çok şükür toparlandım duygusal olarak tamir oldum kendimi yeni bi ilişkiye hazır hissediyorum.sık sık gidip kitap aldığım bi kitabevinde çalışan biri var benim yaşlarımda ben yirmidort yaşındayım o kişi uzun saçlı sakallı dindar biri bende öyleyim zaten kitapçıda dni ve islami ilimlerle ilgili kitaplar üzerine zaten gittikçe karşılaşıyodum neyse ramazan dolayısıyla kitap fuarı var şimdi yaşadığım şehirde geçen hafta pazar günü arkadaşlarımla gittim fuara bu kitabevide stant açmış ve o çocuk görevliydi komşu stantlardaki kişilerle falan şakalaşıyodu güreşiyodu yani el kol şakaları çok sosyal ama dindar olduğu için kadınlarla gerekmedikçe konuşmuyor galiba neyse fuara gittiğim gün açıkçası çok güzeldim ve dikkat çekiyordum arkadaşlarımdan iltifat falan aldım parlıyodum hakkaten onunla karşılaştık gözgöze falan geldik dikkatini çektim alımlı göründüğümden dolayı yani sürekli onu düşünüyorum fuara tekrar gidicem kuzenlerle bi yolunu bulup onunla iletişim kurabilmeyi çok istiyorum ne yapayım bi akıl verin tatlı biri açıkçası ve eğlenceli bi insan olduğunu düşünüyorum
her türlü seni beğenseydi o bi yolunu bulup gelir konuşurdu.Ya ifade etmeye çalıştığım şuydu hertürlü beğenilecek bi görüntüm vardı bunu anlatmaya çalışmıştım :)