- 12 Ocak 2012
- 482
- 9
- 318
- Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK
-
Neden ?Ben giriş katta oturmazdım.
Hırsızlık kolay olabilir çünkü.Neden ?
belkide olabilir. İkinci kat daire yi ben hariç herkez onayladı ama okula uzak olması düşündürüyor beni. Çünkü günde 4 kez gidip geliyorumm okula kucuk bebegim var. Biraz zorlar diye düşünüyorumBelki de artık kv de sizinle dip dibe olmak istemediği için 2. kattaki evi seçmenizi istiyordur.Bir de onun açısından bakın.Ayrıca her zaman kattaki daireler girişten iyidir.
Kvaliden öyle diyorsa çok bekkentili değil demektir. Bu da bir avantaj. (Siz çok yük oluyomusunuz bilmem gerçide) sizi düşündüğü için demiş gibi geldi.Okulada yakınsa içine tadilat yapın oraya geçin. En iyi ev okula en yakın ev:))Çok teşekkür ederim. Eşimin ailesini seviyorum. 7 sene altlı üstlü oturduk. Arada sürtüşsekte her ailede olacak şeyler yani. Birinci evi çok begendim ama alt kat ısınmaz şöyle böyle dedikleri için ikinci ile arasında kaldım yoksa 1 eve girer girmez içim ısındı. Kafamı karıştıranlardan biride kayınvalidem alt kat kızım napcan diyor. git bi kurtulımmı demek istiyorki
O yönden düşünmemiştimHırsızlık kolay olabilir çünkü.
Benim babam bu konuda çok pimpirikli de, bende de giriş kat fobisi oluştu sanırımO yönden düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?