Dert değil fikir alışverişi benim ki?

A

_Asortikk_

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi _Asortikk_
KIZLAR şuanda iş yerindeyim ve yemekte kızlarla bi konusu üzerinde fikirlerimizi sunduk birbirimize (tabi tartışma tarzında konu büyüyecekti nerdeyse)...........................Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum ..........Evlendikten sonra önce erkek mi değişir bayan mı Yani;önce hangi tarafın ilgisinde azalma olur...
AYRICA ben bu fikrin tam tersini savunuyorum sevgi hep vardır ve iki tarafta saygıyı bitirmediği sürece sevgi ilgi bitmez taraflar değişmez

• Konu Sahibi _Asortikk_
bence kadın yeni yuvasına alışma sürecinde oldugu için,sevgili oldugu sırasındaki kadar ilgili olmayabilir,erkek o sıra kadına daha ilgili duyarlı davranır(ee tabi cinsellikte söz konusu olunca daha bi ilgili olur)bi süre sonra erkek ilgisini azaltır kadın daha ilgili olur..ama bu bi genelleme tabii..herkes böyledir diye bşy yok:)

• Konu Sahibi _Asortikk_
İnsanların değiştiğine ben pek inanmam..
Sadece flört dönemimizde lay lay lom olduğumuz için evliliğin ne kadar zor olduğunu görmüyoruz..kafamçokkarıştı
İmza atıldıktan sonra maddi,manevi,aile,çevre,kişilik çatışması gibi problemler baş gösterince birden ağır geliyor; "Bu adam çok değişti be" diye söyleniyoruz..:mymeka:
Olgunlaşma olabilir ama o da çok uzun yıllar sonra..:nazar:
Kendi adıma eşimle şu anda yaşadığım büyük ya da küçük her sorunu bekarken de yaşıyordum,aşarız elele verirsek sandım sadece..Ne o değişti ne de ben.. Sadece ben sandım,o da sardı..:CüvCüv:

• Konu Sahibi _Asortikk_
Ben yeni evli sayılırım daha 4 ay yeni bitti ve sevgimin ömrümün sonuna kadar devam edeceğini düşünüorum çünkü gerçekten eşimi çokk seviyorum tabikioda aynı duygular içerisinde büyük bi aşkla evlendik :asigim:ilgide asla azalma olmadı :nazar: Olmamasınıda diliyorum çünkü ben dayanamam onun ilgisizliğinesenağlama oo hep sevsin beniŞeniz

• Konu Sahibi _Asortikk_
İnsanların değiştiğine ben pek inanmam..
Sadece flört dönemimizde lay lay lom olduğumuz için evliliğin ne kadar zor olduğunu görmüyoruz..kafamçokkarıştı
İmza atıldıktan sonra maddi,manevi,aile,çevre,kişilik çatışması gibi problemler baş gösterince birden ağır geliyor; "Bu adam çok değişti be" diye söyleniyoruz..:mymeka:
Olgunlaşma olabilir ama o da çok uzun yıllar sonra..:nazar:
Kendi adıma eşimle şu anda yaşadığım büyük ya da küçük her sorunu bekarken de yaşıyordum,aşarız elele verirsek sandım sadece..Ne o değişti ne de ben.. Sadece ben sandım,o da sardı..:CüvCüv:

ben bekarım bılmıyorum ama..laalenın dedıgınede katılıyorum çünkü..evlıler genelde hep aynı seyı soyluyorlar...a.s.

• Konu Sahibi _Asortikk_
Herkes evli olduğunuzu bilecek ama siz evli olduğunuzu unutacaksınız... Saygı çok önemli. Hayat yıpratıyor zaten insanı. O senin sen onun varlığıyla huzur bulabiliyorsan ne mutlu... Flört dönemindeki o büyüyü kaybetmemek için uğraşmalıyız.Sevgi emek ister

• Konu Sahibi _Asortikk_
evlendekten sonra ilgi azalması değil bence onun adı.

araya hayat gailesi giriyor. sürekli birşeyleri oldurmaya çalışıyorsun.

mesela erkek eve getireceği paranın hesabını yaparken, kadın çocuk diş çıkarıyo ondan mı huzursuz diye düşünecek.

dolayısıyla ilgilenilmesi gereken sorumluluklar arttırkça ister istemez evlilikten önceki gibi laylalom olmuyo herşey.

onun için adı ilgi azalması değil bence. ilgilenilmesi gereken öğeler arttığı için ilgi bölünmesi diyebiliriz mesela.

• Konu Sahibi _Asortikk_
kadın daha bağlanır erkek daha uzaklaşır

• Konu Sahibi _Asortikk_
içerik nedeni ile konunuz "ilişkiler, duygular, hayatın içinden "bölümüne taşınmıştır editör arkadaşımın da bilgisine

değişmek denmez bence sadece sorumluluk alıyorsun hemde çok fazla kadın ve erkek ayrı ayrı sorumluluk alıyor e tabiki eskisi gibi lay lay lom geçmiyor günler

X