dert degil, fikir alisverisi. ARKADASIMIN DÜGÜNÜ

bence yeni evliye en iyi hediye altin. Isterlerse kendileri bozdurur giderler balayina. ama bak emin ol eger kaynana falan altinlari elinden alacaksa hediye daha mantikli olabilir

Altin/Parayi annemler takacaklar zaten:) Bende bekarim Ailemin yaninda kaliyorum, yani onlardan sayilacagim. Ayrica herkes takacak para/altin.
Farkli olsun istedim....

Bence çok hoş bir fikir.
Şöyle geç kahvaltılı akşam yemekli iki gecelik tatil süper olur.
Balayı değerinde olur onlar için.
Bu arada herkese lazım bir arkadaşsınız hani

hehehee:))) banada lazim böyle bir arkadassssta iste karsilikli yapilsaydi zaten anlami olmazdi.Napalim belki bizede böyle dusunceli birileri cikar degilmi :)

Esi sorun olmaz diye umuyorum...:) Yillardir onlarin asklarinin destekcisiyim. Sonunda mutluluga adim atiyorlar. EHhh bende arkadaslari olarak onlari düsünmüsüm.. Kabul etmemezlik yapmaz herhalde yanlis tanimadiysam:)

Tesekkür ederim :)))))) Oda güzel fikir aslinda..büyük ada <3
Bi bakayim fiyatlara:)

Esi sorun olmaz diye umuyorum...:) Yillardir onlarin asklarinin destekcisiyim. Sonunda mutluluga adim atiyorlar. EHhh bende arkadaslari olarak onlari düsünmüsüm.. Kabul etmemezlik yapmaz herhalde yanlis tanimadiysam:)

O zaman kesinlikle yapmalısınız balayına gidemeyen bir çift için bundan daha uygun bir hediye düşünemiyorum=) İki gün de olsa baş başa herkesten uzak bir tatil çok iyi gelir diye düşünüyorum.. Sonradan durumlarını düzelttiklerinde gitseler bile senin hediyen asla unutulmaz umarım arkadaşınız değerinizi biliyordur =)

Tesekkür ederim :)))))) Oda güzel fikir aslinda..büyük ada <3
Bi bakayim fiyatlara:)

Heybeli ya da Büyük Ada güzel olur hem de yol masrafı olmaz, ama fiyatlarını bilemiyorum tabi. Umarım uygun olur da hediye edebilirisnz. :103:

çok yerinde bir hediye olmuş zamanı kendileri ayarlamaları falan iyi samimiyetine güveniyorsa bence memnun olur ne güzel beğenmezse ben severek alıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…