dert degil, fikir alisverisi. ARKADASIMIN DÜGÜNÜ

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
Merhaba kk´nin güzel bayanlari,

benimki cok ükür dert degil. Mayis ayinda yakin arkadasimin dügünü olacak.
Ona farkli birseyler olsun istiyorum hediye olarak. Yani para yada altin zaten takan olacaktir.
Degisik fikirlerinize ihtiyacim var...

Balayina gidemeyeceklermis maddi sIkIntIlarI yüzünden..balayi hediye etsem oda beni asar biraz gücüm yetmez.
Toplanip yapalim desem herkes katilmayacak.
Cok kararsizim. Acaba en azindan 2-3 kisi toplanabilsekte bi haftasonu tatili falan hediye etsek sevinirlermi acaba?

Simdiden tesekkür ediyorum hepinize :)

bence çok güzel bir hediye olur arkadaşınız mutlu olabilir ama eşi ne der bilinmez rahatsız olabilir böyle bir şeyden :26:

İstanbuldaysanız eger şile taraflarında haftasonu için balayı ayarlayabilirsiniz.
2 kişi için cok fazla olmaz diye düşünüyorum.
Yakın bi arkadaşınızla birlikte hediye edersiniz.
Çok makbule geçer balayına gidemiyorlarsa.

Çok hoş düşünmüşsünüz.

Güzel olabilir ama zamanları, beğenileri bakalım uyum sağlayacak mı?
Yakın arkadaşınsa ihtiyacı olan bir şey alabilirsin tabi bunu soracak kadar samimisin ki tatil hediye etmeyi düşünüyorsun.

cok tesekkür ediyorum hepinize vakit ayirip bana yardimci oldugunuz icin.

Bende yazdiklariniza yanit vereyim:)

Evine ihtiyaci olan birseyi zaten sordum Silex Grill alamadim dedi. Onu aldim ( ki oda cok ucuz sayilmaz) verdim.

Almanyadayim maalesef Istanbul cok güzel olurdu...Sadece otel fiyati olsaydi neysede bunun bida ucak bileti var...

Bu düsündügüm haftasonu tatilini kendileri istedikleri tarihe ayarlayabiliyorlar. Yani illa su hafta gideceksiniz diye birsey yok.O yüzden bende böyle birsey yapmayi düsündum. Ne zaman isterlerse o zaman giderler.

Begenirlermi begenmezlermi orasini 100% bilemem tabi ama otelide yeni evli ciftler icin sececegim. Mesela romantik bi aksam yemegi falanda icinde olan oteller var. Hatta bi otel buldum. Bi gün 1-2 saat kendilerine ait havuzlari bile var yaninda cocktail meyve falan... güzel birsey yani.
Eh ben o kadar yapip düsündükten sonra onlarda begensin bir zahmet:)

Dügüne ailem zaten para takacak, yardim olsun genclere diye. O yüzden para yada altin takma geregi duymuyorum...Degisik olsun sevinsin istiyorum.
Babasinida kaybetti 2006 yilinda.Onu Yalniz birakmayacagimizi görsün yani . Onun bir gülümsemesi bana yetiyor..

Son düzenleme:
Bence uygun olmaz çünkü balayı dediğin sırf otel değil
Bunun yol parası var,gezmesi var,ekstrası var,her öğün otelde yenmiyor yemeği var
Eğer gerçekten çok sıkışıklarsa bunları karşılamak da sorun olur sıkıntıya girerler

Son düzenleme:
Güzel bir fikir ama çok iyi organize etmeniz gerek, sonra elinizde patlamasın bide paranız ziyan olmasın.

Eğer o seçenek olmazsa arkadaşınızın çeyizine bi eksiğinide alabilirsiniz bana arkadaşım kahvaltı takımı almıştı mesela.

Yada şık bir kolye, bileklikte olablir ömür boyu saklar.

önceki yazimda belirttigim gibi organize cok sIkIntI olmayacak. Acik Tarih yani kendileri belirleyebilecekler.

Cehizi icin eksigini aldim. Tamammis herseyi...

Artik bakicam hangisi olursa..

yok yanlis anlamissiniz beni. Balayi ayarlamaya gücüm yetmez dedim zaten.

Bu benim düsündügüm iki günlük bi kacamak. Yemekte icinde. Hatta ikisine özel yemek.

yok yanlis anlamissiniz beni. Balayi ayarlamaya gücüm yetmez dedim zaten.

Bu benim düsündügüm iki günlük bi kacamak. Yemekte icinde. Hatta ikisine özel yemek.

Tamam da yemek dediğin günde üç öğün
Otele de gitse ekstrası var yol parası var
Herşey ultra dahil,yol parası bana ait otel ayarlarım dersen bilemem

Dediğiniz gayet mantıklı. . Bir insanın gülümsemesine mutluluğuna sebep olmak süper bişey

bence yeni evliye en iyi hediye altin. Isterlerse kendileri bozdurur giderler balayina. ama bak emin ol eger kaynana falan altinlari elinden alacaksa hediye daha mantikli olabilir

Bence çok hoş bir fikir.
Şöyle geç kahvaltılı akşam yemekli iki gecelik tatil süper olur.
Balayı değerinde olur onlar için.
Bu arada herkese lazım bir arkadaşsınız hani

uygun olmaz diyenleri anlayamıyorum, neden uygun olmasın ki? Benim kuzenim haziran'da evlendi ve işyerinde ki arkadaşları Büyük Ada'da tatil hediye etmişlerdi ona, çok mutlu olmuştu çokta güzel zaman geçirmişlerdi.. Bence iyi düşünülmüş gayet zarif ve hoş bir düşünce

Ne güzel arkadaşsınız siz öyle =) Çok hoş bir düşünce bana böyle bir hediye sunsalardı bayılırdım sanırım.. Yalnız birde eşi var acaba o sizden böyle bir şey kabul etmek ister mi ? Küçük bir şey değil sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…