Dert degil de sadece merak

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.986
1.002
333
Merhaba

Bir dert degil sadece merak ediyorum.

Esimin kuzenleri var. Abi kardes esleri yuzunden gorusmuyorlar. Oyle ki cocuklarini bile gormediler birbirlerinin. Bu iki kuzen esi dengesizlikleriyle bilinirler ailede. Bende akrabadir esimin kuzenidir diye alttan aldim uzun zaman. Simdi bi hir gur olsa esim kuzenleriyle gorusmeyecek. Neyse ki oyle de oldu. Bizim disimizda gelisen olaylar sonucunda iki kuzen ve esleriyle gorusmuyoruz. Bayagi hirgur cikti bagrisma cagrisma kavga etme boyutuna geldik.Bu olay 3 yil once gelisti.

Simdi bir tanesi bayagi bayagi arkamdan yalan soyledigi icin sosyal medyadan cikarttim onu. Oda karsilik olarak aylar sonra beni engellemis.

Digeriylede zaten 3 yildir gorusmuyoruz. Sosyal medyada ekli degildik ama o da engellemis.

Ama buyukler varken bayram-seyran olunca bu kuzenler esimle sanki aralarinda hicbirsey yokmus gibi konusmaya calisiyorlar. Esleri de ben yuz versem konusacaklar onlar yokmus gibi davraniyorum ben. Bu neyin kafasidir sizce? Listenizde ekli olmayan birini yillar sonra neden engeller insan? Ya da engellediginiz insanla ayni ortama girince neden konusmaya calisirsiniz hicbirsey yokmus gibi?

Yahu şu sosyal medyadaki engellemelere like'lara ne çok anlam yüklüyorsunuz. Ne yaparsa yapsın.

Seni aratıp stalk yapıyorlardır sürekli aramalarda çıkma diye engellemiştir. Canı öyle istemiştir. Ne bileyim bir gün konuşmuşlardır akıllarına gelmişsindir vs. vs herşey olabilir.

Anlam yüklemene gerek yok yani. Bu kadar herşeyi takip etme ruh hastası olursun..

Sosyal medyada engellnmiş olman ya da senin birini engellemiş olman o kişiyi hayatından çıkarmaz onun seninle "hısım" olduğu gerçeğini değiştirmez. Engel tuşu sosyal medya hesaplarının görünürlüğünü ulaşılabilirliğini engellemek içindir, insanların ulaşılabilirliğini değil.

Dolayısıyla aynı ortamda denk gelindiğinde henüz black mirror'daki gibi insan engelleme olmadığı için mecburen konuşursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…