• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil belki ama.....

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
408
Kızlar normalde böyle bir bölüme bu konuyu açmam. İlk defa oldu üyeliğim boyunca mazur görün. Aslında bu küçük sıkıntı benim sıkıntım da değil. Kıramadım arkadaşın ricasını. Sıkıntı şu 40 bin TL miktarında bir para var ve bu para ile ne tür bir yatırım yapsam? Bankaya yatırmayı düşünüyorum aslında ama hangi banka veya başka ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

para pul işlerinden pek anlamam ama altın alıp,bankaya kasaya koyabilirsiniz.eşim öyle yapıyor.benim param yok,olanı harcarım.

Kızlar normalde böyle bir bölüme bu konuyu açmam. İlk defa oldu üyeliğim boyunca mazur görün. Aslında bu küçük sıkıntı benim sıkıntım da değil. Kıramadım arkadaşın ricasını. Sıkıntı şu 40 bin TL miktarında bir para var ve bu para ile ne tür bir yatırım yapsam? Bankaya yatırmayı düşünüyorum aslında ama hangi banka veya başka ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Arkadaşın parasını mı yöneteceksin? Ben olsam karışmazdım.

Kışa doğru dolar ve altının düşeceğini düşünüyorum. O taraflara girmeyin derim.
Bir de arkadasinizin parasiysa hele hic karismayin..
Arkadaşım kendisi size sormamı istedi. Yazılanları okuyor zaten yanımda. Aynı iş yerindeyiz. Sadece onun üyeliği yok:)

Arkadaşım kendisi size sormamı istedi. Yazılanları okuyor zaten yanımda. Aynı iş yerindeyiz. Sadece onun üyeliği yok:)

Hey arkadaş selam :KK19:
Üyelik ücretsiz, korkma alabilirsin. Çok uzun da sürmüyor, 5 dakika sadece.

Üye olduktan sonra biraz detay verir misin? Mesela bu paraya ileride ihtiyacın olur mu? Olursa ne kadar süre içinde olur? Yoksa hiç yok mu farz edersin? Evin var mı? araban var mı? Çocuğun var mı?

Hey arkadaş selam :KK19:
Üyelik ücretsiz, korkma alabilirsin. Çok uzun da sürmüyor, 5 dakika sadece.

Üye olduktan sonra biraz detay verir misin? Mesela bu paraya ileride ihtiyacın olur mu? Olursa ne kadar süre içinde olur? Yoksa hiç yok mu farz edersin? Evin var mı? araban var mı? Çocuğun var mı?
İleride ev almayı düşünüyormuş, arabası var. Ama evin acelesi yok:) Çocukta var. Evi yok:D

Back
X