• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama..

manikurlukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
578
415
53
Diğer
Herkese selamlar arkadaşlar...
Çok dert sayılmaz ama takıldık yinede..
Arkadaşım kendine elbise almış,elbisenin üstünde japonca harfler var..İnternette biraz araştırdık içinden çıkamadık..
Arkadaş "anlamlarını bilmiyorum,giyip sakata gelmeyim" diyo:)
Japonca bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi..Fotoğrafı bu, telefondan yüklüyorum umarım ters yüklemem..

Herkese selamlar arkadaşlar...
Çok dert sayılmaz ama takıldık yinede..
Arkadaşım kendine elbise almış,elbisenin üstünde japonca harfler var..İnternette biraz araştırdık içinden çıkamadık..
Arkadaş "anlamlarını bilmiyorum,giyip sakata gelmeyim" diyo:)
Japonca bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi..Fotoğrafı bu, telefondan yüklüyorum umarım ters yüklemem..
Bir adam kazak almış yıllar önceydi aldığı kazağın üstünde şık pez.yazıyormuş ne olduğunu anlamışsınızdır, adam mahkemeye vermişti mağzayı kazağı geri almak istememişler.

hakkaten bi japon turistin yanından hızlıca geçsin yoksa kim anlıcak 2 kere giyinsin hevesini alsın işte:)

bende yeni gördüm mesajınızı,sonuç ne oldu peki?aslında anlamını çıkartabilirim ama baya uzun gibi :)
Ben bi kısmını koydum zaten onun tekrarından ibaret yazılar..Bilmene çok sevindim uzun sürer diyosun,uğraştırmak istemem canım seni...Sonuç, öğrenemedik anlamını ama arkadaş giymeyi düşünüyodu enson:)..

Back