dert değil ama sıkıntı:)

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
ya arkadaşlar konuyu nereye açıyım bilemedim. eşim 2 aralıkta izne geliyor ve benim adet tarihim 26 kasımdı hala olmadım bana öyle şeyler söyleyin ki şak diye bu akşam adet olayım lütfeeenn stres yaptım buda geciktiriyo biliyorum. ama hemen akşama adet olmam için önerileriniz varmııııı

Hamile olmadığınızdan emin misiniz? Bir doktora gitseniz size adet söktürücü verseniz de şak diye regl olsanız, burası hastane değil, kocakarı ilaçları ile de olmaz o işler.

Hamile olmadığınızdan emin misiniz? Bir doktora gitseniz size adet söktürücü verseniz de şak diye regl olsanız, burası hastane değil, kocakarı ilaçları ile de olmaz o işler.

sizce hamile olabilirmiyim eşim askerde ve izne gelicek diyorum tabiki hamile değilim:) buranın hastane olmadığını da biliyorum ama insanlar bitkisel şeyler kullanıp da adet olabiliyor koca karı ilacı demiyoruz ona alternatif tıp diye bişey var. burdaki bayanlar da eminim bu yollara baş vurmuştur ve bende tavsiye almak istedim ilaç kullanmak herkesin kullanmak istediği bişe değil sonuçta.ayrıca adet söktürücü kullanmak da çözüm değil onu kullandıktan en az 5 gün sonra adet olabiliyorsunuz.

tavsiyede bulunmak isteyen arkadaşlar bekliyorum tavsiyelerinizi.

Ben ne bileyim arkadaşım eşin askerde mi terhiste mi? Çetelesini mi tutuyorum.

Neyse bişi demiyorum. Hoşçakalaın

adet söktürücü alabilirsiniz. aile hekimliği aile planlama bölümünden yardımcı olurlar
ama stres yapıyorsanız ve olmuyorsa ada çayı papatya falan işe yarardı bende.

bence bitkisel destek almayın, ölçüsü, hazırlanışı vb. bir yanlışlık yaparsanız dengenizi alt üst edersiniz... bitkiler yanlış kullanıldığında size zarar verebilir... en yakın aile hekimliğinden destek alabilirsiniz, en kötü ihtimalle bir eczacıyla görüşün... aslında en doğrusu hormon dengenizi bozmayın ve hiç bir şey yapmayın derim ben...

Ben ne bileyim arkadaşım eşin askerde mi terhiste mi? Çetelesini mi tutuyorum.

Neyse bişi demiyorum. Hoşçakalaın

arkadaşım eşim izne gelicek yazmıştım tam okumadın heralde yada imzamdan da anlaşılmıyor galiba eşimin askerde olduğu. neyse bakmakla görmek farkı işte. önemli değil hayırlı günler size deee

Adetiniz 2 gün gecikmiş aslında belki bugun yarın olursunuz,bitkisel çaylara pek güvenmeyin derim hormon dengenizle oynayabilirsiniz yada herhangi bir hastalıgı tetikliyebilir.

Bende ara sırada adaçayı içerim.Bir kere adetimin 2.günü adaçayı içtim ve adetim kesildi,öbür ay çok kötü oldu ama siz yinede aile hekiminize danışabilirsiniz.

valla bende civanperçemi baya etkili olmuştu. kesin olarak gebelik yoktur diyorsanız bi deneyin. poşet çay şeklinde değilde otun kendisini deneyin. tadı baya bi acı yalnız

onun yerine adet geciktirici ilaçlar var ondan alsanız daha kesin çözüm olmaz mı?? kullanmaya başlıyorsunuz bıraktığınız günün ertesi adet oluyorsunuz.. ilaç ismi vermeyeyim şimdi ama "promo.." ile başlayan bir ilaç kullanmıştım daha önce. eczaneye sorabilirsiniz

doğum kontrol hapına başla bence hemen, olmuyosa adet geciktirici kullan, ben olsam riske atmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…