dert değil ama olsun :)

bunun bide ankara versiyonu var biz ne yapalım
gidecek seçenek da yok

Ben çok merak ediyorum Ankarayı vardır yapacak bişeyler o kadar kötü değildir

mutluhatunn
yeni bi fikirle geldim sana :))
18 ocağa kadar gayrettepe metrosunda "karanlıkta diyalog" diye bir etkinlik var
biletler biletixten alınıyo,öğrenci 17-tam 25 tl
Sekizerli gruplar halinde,bir buçuk saat sürüyo
şöyle ki
kapppkaranlık bir ortama giriyosun,elinde görme engellilerin kullandığı asadan var,bi tane de rehber var (o da görme engelli.Bu iş için 30dan fazla görme engelli istihdam edilmiş:) herneyse kosskocaman bi alan- 1500 metrekare
istanbulu canlandırmışlar alanda,yani hiç görmeden istiklal caddesindeymiş gibi gidiyosun,hatta tramvaya biniyorsun..vapura biniyosun,içerdeki dükkandan görmeden alışveriş yapıyosun, sinemaya gidiyosun vs vs
hergün gördüğün yerleri bu sefer "hissederek" dolaşmanı sağlıyorlar...
kısaca şiirdeki gibi "istanbulu dinliyorsun gözlerin kapalı"
giden dünya kadar insanın bloğunu-köşe yazısını okudum,herkes mutlulukla bahsediyo
ben de gidicem sevgilimle,bitmeden
tavsiye edeyim dedim-ilgini çekerse ^^

Tabi ki ilgimi çekti hiç çekmez olur mu eminim farklı bi deneyim olur benim odun sınavda çıksın hemen aramalıyım onu

çok güzelmiş gitmek için sınırları zorlycam :)

İstanbul'da sıkılmak çok zor bişey... İndirim sitelerinden etkinlikleri takip edebilirsin,akbank sanat sitesine göz atabilirsin bir sürü etkinlik var çoğu ücretsiz nelerden hoşlanırsınız bilmiyorum ama mayıs ayı gibi chill out festival var vs vs bir çok festival konser var biletix,mybilet vs takip edebilirsin hobileriniz neler ne tarz müzik dinlersiniz ne yaparken keyf alırsınız bilemediğim için alternatifli yazdım :)

eklemk istediğim balmumu müzesi var ona da bakabilirsin netten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…