güzel bir konu olmuş
vialanda gidebilirsiniz
girişte 55 tl veriyosunuz,bütünnn gün deli gibi eğleniyorsunuz.
İstanbulun Disneylandı deyim ben sana
şişli metrosunda inin,iki dakikalık yoldan sonra minübüs durakları göreceksiniz-oradan vialand yazana binin gidin =)))
bu kadar detaylı tarif ettim ama ben daha gitmedim,yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum...
biz de geçen baleye gittik Kadıköy-süreyya operasında.
o kadar duygu dolu bi baleydi ki,bayıldık.Bundan sonra asla kaçırmayız herhalde...Aralık için de opera bileti aldık,kebapp
yusuf ile züleyha var yakın zamanda-gitmedim ama ilgilenen arkadaşlar olabilir,biletler balkon fiyatı 15 tl-öğrenciye yarı yarıya indirimli.Ki normal koltuklarda merdiven sistemi yok,yani önünüzdeki adamın kafasından başka bişey izleyememe ihtimaliniz var,ama balkonlar 4 sandalyeli-çok şirin.Tavsiye ederim...
gitmişsinizdir mutlaka ama piyerloti de güzel bir alternatif,teleferikle manzaraya baka baka çıkarsınız,kolkola mutlu mutlu inersiniz
sonraa emirgan korusu da güzel,biz de geçen gün gittik-kovalamaca oynadık enerjimizi attık
orada piknik yapabilirsiniz...
benim ilişkim daha çok yeni o yüzden bütün çalışanlarla muhabbet kurduğumuz kafeye gidip saatlerce oturuyoruz genelde,tavla-nargile falan,bir bakıyorum geçmiş saatler
yetiyor şimdilik