• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degil ama bir soru

canim takipten cikarmissa blocklamadiysa herkese acik oldugu kadarini gorebilirsin.. yani takibinde deilsindir en fazla fakat block varsa hicbir turlu goremiyor olman lazim.. yani benim bildgm kadariyla boyle daha detayli bilgisi olan arkadas varsa soylerler :)

aramada çıkmaz takip ete bassan bile hmn reddolur.profili açıksa bu kişinin henüz foto ve videosu yok yazar

Nerden yükleyebilirim bu programlari, isimleri ne programlarin?

isimlerini bilmiyorum ama google yazarsanız çıkar galiba. Bir ara bakmıştık takipten çıkanları bulmak için vardı öyle bir program direkt çıkmıştı googledan

Aramada cikmiyosa profiline nasil girebilirim ki? Profile girersin resim yok yazar demissinde

Farklı bir yerde görmüşsündür bir yorumda vs. eğer henüz vide yok yazıyorsa ve yukarda gönderilerde rakam varsa engellemiş seni. Gizli diyorsa profilini gizlemiş.

Zipzip çok merak ediyorum neden sürekli yaş soruyorsun bunu daha önce de sormuştum cevap vermemiştin. Bir nedeni olmalı

Back