Dert değil ama benim gibi hisseden var mı hiç?

Ben bir ara sürekli eşime atarlaniyordum. Durduk yerde lafı kadınlara getirip en ufak bir ters lafına tüm sinirimi ona bosaltiyordum. Ama yanlış tabiki. O kadar dolmuşum ki kadınlara yapılan eziyetlerden.

evet, ben de asla laf söyletmiyorum artık en ufak şeyde tıkayıveriyorum ağzına. gözler önünde bu kadar çekmemize, ezilmemize rağmen bir de hala "o da öyle giyinmeseymiş, o da o saatte dışarda olmasaymış, adam haklı" gibi konuşan kadınlar var, erkek yancıları.. onlardan da kuvvet alıyorlar, sorun kadınlarda ya da erkeklerde değil karakterdeymiş. ama her ne olursa olsun ben iyi kalpli özünde iyi erkek olduğuna artık inanmıyorum kesinlikle.

Tatlım her erkek aynı olmak zorunda değil. Bekarken ben de senin gibi düşünürdüm. Kaç kişiyle çıktım sayısını hatırlamıyorum. Bazılarının adını bile unuttum. 2 gün sürmeyen ilişkilerim çok oldu. Kendimi suçlamıyorum. Ben de böylelerine çok denk geldim.Dört dörtlüğü bulana kadar da çok yıprandım. Ama şuna inan, hala kirlenmemiş ve kirletmemiş insanlar var. Rabbim yardımcın olsun. Bu kadar olumsuz düşünme.

Ayyy kafa gitti. Sevgilin varmış zaten. Erkek gibi maç izliyorum eksik yorum yapıyorum. Sevgilinden de soğuma başkaları yüzünden. Hepsi aynı değil ama çoğunluk böyle. Ben de anne olacağım, kızım olacak da birileri yıpratacak diye çok korkuyorum. Erkek olsa tacize uğrar diye korkuyorum. Erkek kardeşimin başına bile gelmiş. Seneler sonra sarhoşken ağlaya ağlaya anlattı. Komşumuzun oğlu yapmış yani. Şok oldum. Ne günlere kaldık. Çocuğum adına korkuyorum gerçekten

tam olarak benim düşüncelerim aynen. bunda dediğin gibi son zamanlardaki haberler de etkili muhakkak.

bunun dışında çevrede duyduklarımız. en efendi görünüşlü erkeğin içinden bile neler çıkıyor.

ben de hepsinden iğrenir oldum.

Oyle gercekten, ben hayir beklemiyorum da hic hayir gorene de rastlamadim, bombos duygusuz ve ise yaramaz buluyorum gittikce ve uzaklasiyorum.

Insan olmanın cinsiyeti yoktur tatlım,ona kalırsan bazı doğuran kadınlarda çocuklarını atıyor öldürüyor vs.anne demeye bile dilim varmıyor zira cennet annelerin Ayakları altında ama böylesinin değildir o kesin.o Yüzden genelleme yapmak dogru olmaz

Allah cocugunuzu en hayirli sekile buyutmek nasip eder insallah, onlarin jenersyon daha zor olacak gibi gorunuyor.

Sevgiliniz evlenmek istiyor ama siz evlilikten kaçmak için 2. üniversite okuyacağım diyorsunuz. Bundan sevgilinizin haberi var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…