Dert değil ama benim gibi hisseden var mı hiç?

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
Erkeklerden tiksinir oldum, evet artık erkek görmeye tahammülüm yok bazen sevgilim bile batıyor, kim bilir içinde nasıl bi canavar yatıyordur diyorum. Sanırım buna sebep olan son zamanlarda iyice artan kadın cinayetleri, kadınların hakir görülmeleri, o erkeklerin pis bakışlarına, pis sözlerine maruz kalmak, maruz kalan kadınları görmek, şiddet, çekinmeden yanımızda, işte, okulda, yolda küfür eden erkekler, ama internet aleminde ama sosyal yaşantıda yaşanan eril tahakkümün getirdiği sıkıntılar. Sosyal mecralarda ifşa edilen erkek sarkıntılıkları, anlatılanlar, şahit olduklarım. Eski sevgilimin küfürleri, tacizleri, mesajları. Bazen diyorum ki ilerde evlenicem de ne olacak ki? Bunca zaman ne gördük ki ne göreceğiz bu kafa yapısından? Bekarken bile her şeyine dikkat edip gözler üzerine çevrilmesin diye hep çizdiğin sınırlarda yaşamaya çalışıp özgürlüğünü tam manası ile hissedemezken o zaman ne olacak. Erkek görünce canavar görmüş gibi oluyorum :/

Kardesimde bende nefret ediyor olduk bunlardan.Ama her yerde boyle degil be.Pariste sokakta emziren kadına dahi bakmıyorlar.Nerde bizim buralar hep keko dolu

Kardesimde bende nefret ediyor olduk bunlardan.Ama her yerde boyle degil be.Pariste sokakta emziren kadına dahi bakmıyorlar.Nerde bizim buralar hep keko dolu

bana artık hepsi aynıymış gibi geliyor sürekli kim bilir ne düşünüyor kim bilir ne kadar pislik bi insan diyorum ıyyy çıldırıyorum bi erkek bi şey sorunca kafamı çevirip gidiyorum resmen psikolojim bozuldu, sevgilimden bile soğudum çok mu lazım sanki diyorum

Hislerime tercüman oldu soylediklerin. :) Sanki hayal dünyasından uyanmısım da gercek dünyayla karsılasmısım gibi hissediyorum artık. Kadınların cocuklugundan beri kurdugu hayallerin basinda gelir evli mutlu cocuklu olmak. Ama onca yasananlardan sonra evlenmek cok uzak geliyor.. Cekilir dert degil

Hissetmiyorum ama son 1 senedir nedense erkekler ve onlarla alakalı şeyler de ilgimi çekmez oldu, yaşadıklarımdan dolayı belki de.

Hatta öyle ki benden 8 yaş küçük bir kız kardeşim var daha bıcırık, anneme demiş ki "ablam evlenemez ki ya hep yüksek lisans, master onu yapıcam buna çalışacağım diyor" demiş

Enerjimi erkekler dışındaki yönlere kanalize ettim yani

Evet, sevgilim evlilik hayalleri kuruyor ama bana o kadar uzak ki.. srf evlilikten kaçmak için 2. üniversiteyi okuyacağım. Kariyer kadını olup kendim için yaşayacağım. Eskiden ne çok isterdim çocukken henüz ufkum bu kadar genişlememişti, bu kadar çok şey yaşayıp görmemiştim.

Sana katiliyorum ama
Benm erkek kardeslerim süper çocuklar valla,

birak yokda kiza bakmayi evlilik görüsmesinde stresten napcagini şaşırıyo bi tanesi

Hani yakışıklılar da
Iyi erkekler de var yani

Al benden de o kadar, katiyen güvenmiyorum ve zaman harcamaya değer bulmuyor en ufak bi umut taşımıyorum çünkü içlerinde ne yattığını az çok tahmin ediyorum, iyiliğine inanmıyorum. Kendimi en çok yine ben mutlu ederim diye düşünüyorum. Feminist farkındalıkla flört edilmiyor : )

Yasiniz kac bilmiyorum ama sirf sevgiliniz istiyor diye evlilik dusunmeniz sizin zarariniza olur zaten. Kendinizi sartlamayin insan ne zaman kendini hazir hissederse o zaman evlenmeli. Tabi bu dusuncelerden kurtulabilirsek

Yasiniz kac bilmiyorum ama sirf sevgiliniz istiyor diye evlilik dusunmeniz sizin zarariniza olur zaten. Kendinizi sartlamayin insan ne zaman kendini hazir hissederse o zaman evlenmeli. Tabi bu dusuncelerden kurtulabilirsek
kendimi şartlamıyorum ki zaten bi şeye :/ pek anlatamadım sanırım. Olsun.

Ab
Abartmayalim canim hepmzn babasi erkek kardesi var dye savunma ihtiyaci duydum nedense :) genelde anasi bacisi derler ya yazik erkeklr bu durumda smdide

Ab

Abartmayalim canim hepmzn babasi erkek kardesi var dye savunma ihtiyaci duydum nedense :) genelde anasi bacisi derler ya yazik erkeklr bu durumda smdide

savunma ihtiyacı mı duydunuz:) babam yok, erkek kardeşim de yok. kimse yoğurdum ekşi demez. erkek savunucusu kadınları anlamıyorum da ben zaten.

İnan benimde senden farkım yok. Son erkek arkadaşımdan sonra daha çok arttı.

İnan benimde senden farkım yok. Son erkek arkadaşımdan sonra daha çok arttı.

sorma 5 senemi verdim şimdi bana küfür ediyor taciz ediyor mesajlarla falan davalık oldum da ancak kurtuldum bi de sanki tecrübe edinmemişim gibi bi sevgili daha yaptım bunla da ayrılsak ona dönüşmeyeceği ne malum bi yerden sonra çirkinleşmeyen erkek yok, hiç güvenmiyorum.

Ben bir ara sürekli eşime atarlaniyordum. Durduk yerde lafı kadınlara getirip en ufak bir ters lafına tüm sinirimi ona bosaltiyordum. Ama yanlış tabiki. O kadar dolmuşum ki kadınlara yapılan eziyetlerden.

İnsanların gerçek yüzü zaten böyle zamanda ortaya çıkıyor. Bu sadece sevgili için değil arkadaşlık içinde geçerli. Benim başıma gelenleri anlatsam ohoo. Çoğu kişi nasıl katlandın sen diyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu saatten sonra seni canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…