" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kızartma makarna salata

acıktııııııııııııııım üüüf :KK31: aşuremde bitti bi daha yapcam :26:

garışmayıııııııııııınnn laf söylemeyin fururum :104: hem geçenki pekmezliydi bide bakiyim sade nasıl oluyomuş :KK15:

bu terra nerde 7511 benimde kocam erkek dr a yollamaz asslaa :KK1: dün veterinere gittik kızların aşısı vardı anam korkumdan veterinere soru soramıyom eşime fısıldıyom o soruyo :96:

acıktııııııııııııııım üüüf :KK31: aşuremde bitti bi daha yapcam :26:

garışmayıııııııııııınnn laf söylemeyin fururum :104: hem geçenki pekmezliydi bide bakiyim sade nasıl oluyomuş :KK15:

bu terra nerde 7511 benimde kocam erkek dr a yollamaz asslaa :KK1: dün veterinere gittik kızların aşısı vardı anam korkumdan veterinere soru soramıyom eşime fısıldıyom o soruyo :96:

selam bacim

aboooo ya veterinere sormani bilem kiskaniyor mu?:KK53:

nıye boyle bunlar ya
ben veterınere soruodm bakıodm hemen soze grıo ahahah

neyse kızm burda garıban gbı galeta yı nutellaya ban bana yıorm sen mıss gbı tatlı yıosn yazık deılmı bana

nıye boyle bunlar ya
ben veterınere soruodm bakıodm hemen soze grıo ahahah

neyse kızm burda garıban gbı galeta yı nutellaya ban bana yıorm sen mıss gbı tatlı yıosn yazık deılmı bana

aynen benimkide veterinerle göz temasını kesmiyomuş hep gözlerine bakıyomuş :KK1: bana değilde ona anlatsın diye :KK1: yok ya allaha şükür başka kötü bişey olmasın napalım ben alışmaya çalışıyorum :KK31:

sen aşure sevmiyonki bacım :KK39:

7511 senin kardeşin ablan abin var mı merak ettim :KK17:

aynen benimkide veterinerle göz temasını kesmiyomuş hep gözlerine bakıyomuş :KK1: bana değilde ona anlatsın diye :KK1: yok ya allaha şükür başka kötü bişey olmasın napalım ben alışmaya çalışıyorum :KK31:

sen aşure sevmiyonki bacım :KK39:

7511 senin kardeşin ablan abin var mı merak ettim :KK17:
sewmıorm ama acım ac canm deısık bısıler ıstıo of ne ıstıo bılmıormda
benm bı tane erkek kardesım var 18 yasında unıye hazırlanıo okadarcık
senın varmı bacın abın kardesın

sewmıorm ama acım ac canm deısık bısıler ıstıo of ne ıstıo bılmıormda
benm bı tane erkek kardesım var 18 yasında unıye hazırlanıo okadarcık
senın varmı bacın abın kardesın

benim üç ablam bir abim var hepsi evli ben en küçüğüm :KK76:

gel yiyelim aşure :21:

X