" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

aa bende yaptırmak istemişt,m hoşuma gitti benim güzel anı olurdu kııı hoşgeldin 7511 im prangalı kadınım :KK19:

o kıtaptan bende yaptrmak ıstedım ama ıcerıklerı cok sacma geldı bana ya

satin alanlarin yorumlarini okudum hepsi memnun olduklarini yazmisti bakalim artik gelince görecegiz...

aa bende yaptırmak istemişt,m hoşuma gitti benim güzel anı olurdu kııı hoşgeldin 7511 im prangalı kadınım :KK19:

bilemiyorum artik canim ya insallah iyidir ucuz birsey degil malesef umarim deger....

ya sız hangı sıteden bakıosunuz benım baktıgım sıte dekı sozler falan uymuyodu
hosbuldum bebegımmmmmm
napıosn ne ısın var bu satte

romantik hediye diye bir site

günaydın gadınlarım

75 im 11 im ojj geldin be ya gadınım

budum buducum buduşum yemeklerin efendisi güç sende artıkkkk

lalcım ismi senin gönlünden geçen neyse o koymalısın....

günaydın güzel kadınlarııım :KK3:

terram sorma kuş gibi yiyom habire su içiyom yudum yudum ama tartıda tık yok canım dün öğlen ara öğünde kurabiye istedi yarım yedim yanınada türk kahvesi yaptım ohh ama yememiş giibiyim yani buda ders oldu neymiş canım bişey istediğinde şöyle diyorum amaan budu yiycende nollcak 2 saniyelik zevk için yiycen pişman olcan ama yemesem istediğim kıyafeti alabilirim vışşş :21:

özetle açım aç :KK17:

günaydın güzel kadınlarııım :KK3:

terram sorma kuş gibi yiyom habire su içiyom yudum yudum ama tartıda tık yok canım dün öğlen ara öğünde kurabiye istedi yarım yedim yanınada türk kahvesi yaptım ohh ama yememiş giibiyim yani buda ders oldu neymiş canım bişey istediğinde şöyle diyorum amaan budu yiycende nollcak 2 saniyelik zevk için yiycen pişman olcan ama yemesem istediğim kıyafeti alabilirim vışşş :21:

özetle açım aç :KK17:

bende dün dişimi çektirdim bişi yiyemiyom mutsuzum çoook

seni çok iyi anlıyom:KK56:

X