" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

raporluydum bi hafta....evde iyice bi dinlendim ama dün gece uyuyamadim sabah erken kalktim yine ters düz oldum yani....

basim agriyor gözlerim yaniyor....

idare ediyorum...sizde ne ver ne yok bakalim....

cnm ya geçmiş olsun ....bir yaramazlık yok, işler yoğun , topiğe arada bir bakıyoz işte...:KK6:

gunaydın bebelerım kavaltı eıp gelecem kocamda ewde henuz
sportıfız fıtız anam
bnm bugun 5 .gunum sanırım
artık ben rahat takılıorum etlerım metlerım kesık deel
bugun temzlık artı spor yapıcımmm
30 gun sonra fıstık olucaz hadı 1 2 1 2 1 2:KK8:

ayy benimde yapasım geldi yaaaaaa:124:

canın niye sıkkın gene uykularını bişi kaçırmış senin:44:

eh iste öyle sayilir....yani malesef....

dün esimin bi akrabasina misafirlige gidecektik daha dogrusu bi kac defa atlattim...dün esim yine dedi gidelimmi ziyarete diye...düsündüm o benim istedigim yerlere benim icin gidiyor diyerek tamam dedim fazla oturmayiz zaten dedi mac var ona bakariz biraz oturur kalkariz dedi...gittik...neyse oturduk biraz ki adami aslinda hic sevmem...neyse yemek felan yedik....sonra bunlar kagit oynamaya oturdu(adam normalde zaten kahveden cikmayan bi adam)

bekle Allah bekle kalkmaz...bi kac defa sordum ne zaman kalkacagiz diye her defasinda beni ciddiye almadi...dalga gecti neyse saat 10 bucukta kalkabildi nihayet tabi ben sinirden patladim sonrada karsima gecip hic birsey yokmus gibi davranmazmi....

sacma sapan seyler söyledi cok zevk almis da cok seviyormus öyle ortamlari da vs vs....ben yokken daha güzelmis hersey de....sacma sapan benim annemlerle kiyaslamalar...annemlere gidince ben kalkmiyormusum....ya benim annem kim senin akraban kim....hadi ben babasigilde oturmak istemesem anlayacagim ama benden yasca büyük gittigimiz insanlar ve ben onun kirmamak icin istiyor diye gittim yoksa birsey paylasabildigim insanlar degiller...cok sIkIldIm o ortamda....

ya sorun aslinda birde su her ne olursa olsun her kim olursa olsun uzaktan dahi akrabasi olsa laf söyletmiyor....

ya senin karsindaki karin onlar kim ben kimim....

madem o hayattan memnundun evlenmeseydin....

eh iste öyle sayilir....yani malesef....

dün esimin bi akrabasina misafirlige gidecektik daha dogrusu bi kac defa atlattim...dün esim yine dedi gidelimmi ziyarete diye...düsündüm o benim istedigim yerlere benim icin gidiyor diyerek tamam dedim fazla oturmayiz zaten dedi mac var ona bakariz biraz oturur kalkariz dedi...gittik...neyse oturduk biraz ki adami aslinda hic sevmem...neyse yemek felan yedik....sonra bunlar kagit oynamaya oturdu(adam normalde zaten kahveden cikmayan bi adam)

bekle Allah bekle kalkmaz...bi kac defa sordum ne zaman kalkacagiz diye her defasinda beni ciddiye almadi...dalga gecti neyse saat 10 bucukta kalkabildi nihayet tabi ben sinirden patladim sonrada karsima gecip hic birsey yokmus gibi davranmazmi....

sacma sapan seyler söyledi cok zevk almis da cok seviyormus öyle ortamlari da vs vs....ben yokken daha güzelmis hersey de....sacma sapan benim annemlerle kiyaslamalar...annemlere gidince ben kalkmiyormusum....ya benim annem kim senin akraban kim....hadi ben babasigilde oturmak istemesem anlayacagim ama benden yasca büyük gittigimiz insanlar ve ben onun kirmamak icin istiyor diye gittim yoksa birsey paylasabildigim insanlar degiller...cok sIkIldIm o ortamda....

ya sorun aslinda birde su her ne olursa olsun her kim olursa olsun uzaktan dahi akrabasi olsa laf söyletmiyor....

ya senin karsindaki karin onlar kim ben kimim....

madem o hayattan memnundun evlenmeseydin....

LALCIM;

sende o ortamı yaratma bide öle dene
mesela hiç yorum yapma iyi yada kötü
gittiğinde otur kalk
bir süre böle dene bakalım
kime istiyorsa versin para
senin canından kıymetli mi ya uykularını kaçıracak kadar

LALCIM;

sende o ortamı yaratma bide öle dene
mesela hiç yorum yapma iyi yada kötü
gittiğinde otur kalk
bir süre böle dene bakalım
kime istiyorsa versin para
senin canından kıymetli mi ya uykularını kaçıracak kadar

canim yanlis anladin sanirim suan ki durumun parayla ilgisi yok...

rahatsiz oldugum sey sürekli beni dislamasi....giderken 1-2 saatlik gidelim demeyecekti o zaman...

lalcim bence takma kafaya bu kadar ne kadar evlisiniz bilmiyorum kocanınla ilgili dialoglarınızı da bilmiyorum ama hep derlerki bi kaç sene sonra anca erkekler alışabiliyomuş aile fikrine benimsemesi büyümesi zaman alıyomuş seninki uzun sürmüüş olabilir.. bir dahakine gitmezsi bu sana tecrübe oldu bahane uydurursun olur biter... erkekler malesef bizim gibi olamıyor farklı düşüncelerde olsakta burda sor hatta kk da herkes kocasının bi takım huylarından şikayetçi ama napalım hayatımız daha yaşanılır olsun diye sabretmeyi yaşamaya devam etmeyi deniyoruz sen bence evinde huzurunu mutsuzluğunu ikinci üçüncü şahısların bozmasına izin verme kapını kapat kocanada bu konuda etki etme akrabaları kim olursa olsun sakın eleştirme bak sor herkes aynısını söylicek evde kocanla olduğun vakitleri eğlenceli huzurlu kılmaya çalış bence dırdırcı suratı asık olmamayaa çalış zor biliyorurum ama bence kendi mutluluğun huzurun için inan psikologlar bile bir yere kadar yardım edebiliyo eşinle oturup adam gibi konusup derdini anlatamadıkça gerisi boş bence...önce onunla iletişime geçme yolunu bulmaya çalış ne bileyim .. mesela benim kocamdan örnek vereyim çok sinirliyken bende bağırır çağırırsam ağlasm yırtınsamda o daha sinirlenir herşey havada uçar evde zaman zamanda öyle oluyo özellikle ilk günler öyleydi.. ama mesela o bağırırken susabilsem sakinleşince konusmaya çalışsam bakıyorumki daha çok anlatabiliyorum sıkıntımı derdimi he anlar bazende anlamıyo özellikle akrabalarıyla ilgili şeyleri kabul etmiyo kimseye laf söyletmiyo ama bakıyorum ben mağdur sessiz sakin bi eş olunca evde daha çok huzur oluyo ...

bence lal sende bi düşün kocanın zayıf noktasını bul ordan girmeye çalış bu yazdıklarımı ben hep uyguluyorum sanma malesef bende çok fevriyim hemen patlıyorum ama yapmak lazım ne bileyim tüm tecrübeliler böyle söylüyor..

he bide sanırım sen çok ince yerlere takılıyosun yapma böyle kendini hasta edersin kocanı bıktırırsın erkekler hep aynı benimkide öyle yapıyo boşver hayatım azcık vurdum duymaz ol kafaya al kocayı valla sen kaybedersin anacım ben söyleyeyim bizde yaşıoz öyle şeyleri inanki aynı aman de geç sana en iyi doktor kendinsin psikolog bir yere kadar valla lal

X