Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın güzel hatunlaarr
inanmıycaksınız aama ben erken kalkmış bir bağyanım bu saatte kahvaltımı bile yaptım keyif çayımı içiyorum
çocuum hasta pirinç patates lapası yesin demiş dr felaket zehirlenmiş iştahsız iki günde eridi zayıfladı yawrum kız gadınlar çocuklarınız ishal oldumu ne yediriyosunuz :26:
geçmiş olsun terram bulutum sevgi ablam derinim lalcim shelincim burda olan tüm hatunlar nasılsınız 7511 imden ses yok te bu saat olmuş bu ne tembellik uyuşukluk hala uyunur mu :76:
kızlaarr rüyamda kocamaaan bi yılan gördüm kaçamıyodum bi türlü kalkıp koşmaya çalışıom koşamıodum
annenlerde kalmiyormusun sen?
Inanmıycaksınız aama ben erken kalkmış bir bağyanım bu saatte kahvaltımı bile yaptım keyif çayımı içiyorum
çocuum hasta pirinç patates lapası yesin demiş dr felaket zehirlenmiş iştahsız iki günde eridi zayıfladı yawrum kız gadınlar çocuklarınız ishal oldumu ne yediriyosunuz :26:
Geçmiş olsun terram bulutum sevgi ablam derinim lalcim shelincim burda olan tüm hatunlar nasılsınız 7511 imden ses yok te bu saat olmuş bu ne tembellik uyuşukluk hala uyunur mu :76:
Kızlaarr rüyamda kocamaaan bi yılan gördüm kaçamıyodum bi türlü kalkıp koşmaya çalışıom koşamıodum
inanmıycaksınız aama ben erken kalkmış bir bağyanım bu saatte kahvaltımı bile yaptım keyif çayımı içiyorum
geçmiş olsun terram bulutum sevgi ablam derinim lalcim shelincim burda olan tüm hatunlar nasılsınız 7511 imden ses yok te bu saat olmuş bu ne tembellik uyuşukluk hala uyunur mu :76:
kızlaarr rüyamda kocamaaan bi yılan gördüm kaçamıyodum bi türlü kalkıp koşmaya çalışıom koşamıodum
kalıyom eşim iş çıkışı geliyo alıyo
budum gelmişşşş
üzüldün ya ondandır cnm
iyileşir inşallah biran önce kıyamam ben ona
balıktanmı zehirlendi gerçekten siz yememiştiniz dimi
bulutuuuumm sende hosgeldin bizde yedik anacım pazar akşamıydı benim midem bi tuhaf oldu hala atamadım heryer balık kokuyo hala sanki midem bulandı o günden sonra eşime diyomki hep şunu fırında yağsız pişireyim söylemesi ayıp oda tavada sevio yağ koyuyo mısır ununa buluyo işte zehirlendik aynı akşam eşimde zehirlendim gibi oldu dedi yatarken rahatsızlanmış rodi ne yapsın yani bugün daha iyi teyzeleri neşeli en azından
ay zaten yılan balığa benziiyodu uuppuzuuuun bölee balık rengindeydi kaçamıyodum ondan
gunaydın kızlar herkesler yemekte sanırsam ben bole gec kalkıorm bu ara hep uyusam uyurum o derece
yanliz kalmak istiyorsa neden aliyor peki?anlamadim:26:
terrraaa resimler nerde?
terraaaa gelseneee
bende anlamıyorum lalcım
anladığım kadarı bu kadar
hee bende soracadım nirde bacım:44:
hadi goyalim