" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

günaydın güzel hatunlaarr :KK3:

inanmıycaksınız aama ben erken kalkmış bir bağyanım bu saatte kahvaltımı bile yaptım keyif çayımı içiyorum :KK68: :KK14:

çocuum hasta pirinç patates lapası yesin demiş dr felaket zehirlenmiş iştahsız iki günde eridi zayıfladı yawrum kız gadınlar çocuklarınız ishal oldumu ne yediriyosunuz :26:

geçmiş olsun terram bulutum sevgi ablam derinim lalcim shelincim burda olan tüm hatunlar nasılsınız 7511 imden ses yok te bu saat olmuş bu ne tembellik uyuşukluk hala uyunur mu :76:

kızlaarr rüyamda kocamaaan bi yılan gördüm kaçamıyodum bi türlü kalkıp koşmaya çalışıom koşamıodum :KK53:

inanmıycaksınız aama ben erken kalkmış bir bağyanım bu saatte kahvaltımı bile yaptım keyif çayımı içiyorum :KK68: :KK14:

çocuum hasta pirinç patates lapası yesin demiş dr felaket zehirlenmiş iştahsız iki günde eridi zayıfladı yawrum kız gadınlar çocuklarınız ishal oldumu ne yediriyosunuz :26:

geçmiş olsun terram bulutum sevgi ablam derinim lalcim shelincim burda olan tüm hatunlar nasılsınız 7511 imden ses yok te bu saat olmuş bu ne tembellik uyuşukluk hala uyunur mu :76:

kızlaarr rüyamda kocamaaan bi yılan gördüm kaçamıyodum bi türlü kalkıp koşmaya çalışıom koşamıodum :KK53:

günaydin canim

yanina bizi de alsan olmazmi?

Inanmıycaksınız aama ben erken kalkmış bir bağyanım bu saatte kahvaltımı bile yaptım keyif çayımı içiyorum :KK68: :KK14:

Geçmiş olsun terram bulutum sevgi ablam derinim lalcim shelincim burda olan tüm hatunlar nasılsınız 7511 imden ses yok te bu saat olmuş bu ne tembellik uyuşukluk hala uyunur mu :76:

Kızlaarr rüyamda kocamaaan bi yılan gördüm kaçamıyodum bi türlü kalkıp koşmaya çalışıom koşamıodum :KK53:

bende rüyamda hiç koşamazdım eskiden benide köpekler kovalardı:KK1:

Rodiye üzüldün ondandır canım

budum gelmişşşş:KK16::KK16:
üzüldün ya ondandır cnm
iyileşir inşallah biran önce kıyamam ben ona
balıktanmı zehirlendi gerçekten siz yememiştiniz dimi

budum gelmişşşş:KK16::KK16:
üzüldün ya ondandır cnm
iyileşir inşallah biran önce kıyamam ben ona
balıktanmı zehirlendi gerçekten siz yememiştiniz dimi

bulutuuuumm sende hosgeldin bizde yedik anacım pazar akşamıydı benim midem bi tuhaf oldu hala atamadım heryer balık kokuyo hala sanki midem bulandı o günden sonra eşime diyomki hep şunu fırında yağsız pişireyim söylemesi ayıp oda tavada sevio yağ koyuyo mısır ununa buluyo işte zehirlendik aynı akşam eşimde zehirlendim gibi oldu dedi yatarken rahatsızlanmış rodi ne yapsın yani bugün daha iyi teyzeleri neşeli en azından :KK16:

ay zaten yılan balığa benziiyodu uuppuzuuuun bölee balık rengindeydi kaçamıyodum ondan :KK1:

bulutuuuumm sende hosgeldin bizde yedik anacım pazar akşamıydı benim midem bi tuhaf oldu hala atamadım heryer balık kokuyo hala sanki midem bulandı o günden sonra eşime diyomki hep şunu fırında yağsız pişireyim söylemesi ayıp oda tavada sevio yağ koyuyo mısır ununa buluyo işte zehirlendik aynı akşam eşimde zehirlendim gibi oldu dedi yatarken rahatsızlanmış rodi ne yapsın yani bugün daha iyi teyzeleri neşeli en azından :KK16:

ay zaten yılan balığa benziiyodu uuppuzuuuun bölee balık rengindeydi kaçamıyodum ondan :KK1:

geçmiş olsun cnm ya dikkate din olur mu :26:

gunaydın kızlar herkesler yemekte sanırsam ben bole gec kalkıorm bu ara hep uyusam uyurum o derece:KK36:

gunaydın kızlar herkesler yemekte sanırsam ben bole gec kalkıorm bu ara hep uyusam uyurum o derece:KK36:

ben geldim yemektennnnnnn:KK16:

bende hep uyusam akşam uyudum hep zati

2 tane iğne yiyince

anam kendimi nasıl sıktıysam ilaç gitmedi hemşire şaşırdı , 2. denemede oldu

bugün iyiyim, bu hayatta en önemli şey sağlık,

75 im 11 im canım benim

X