Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırdır anlatsana sendemi böyle bir durum yaşadın...
ne oldu ki???
esim birsey demiyor...benden para istemiyorlar bende merak etmiyorum diyor vs. yani acik vermiyor....
10dk engelıne takıldım
lal senin konunu kısmen biliyorum allah yardımcın olsun..
özge özer senin konunu bilmiyorum ama seninde inşallah sıkıntıların biter diyim..
terram bu çok iyi gelişme ben sevindim
anam tostum yandı mı ne
Öncelikle çok özür diliyorum aklınıza birşey sokmak niyetinde değilim sadece yazdıklarınız bana o günü hatırlattı..Ben nişanlıyım..Bana hiç TATLIM demezdi..Birgün bana onu dedi..Şaşırmıştım..O kelime ne alaka diye..Bir de erkek arkadaşlarıyla gitmesine izin vermştim..Erkek arkadaşları hep eğlence düşkünü, paralı falan..Bizimki de öyle eğleneyimm hoppp ne güzel tarzında..Ama daha sonra askere gittiginde itiraf etti bana beni aldatmış.. Vicdan azabından söylemiş..( ve ben barıştım birkaç hafta sonra ,nişanı da bozmadım..) Biz kadınlar hiçbirşeyi unutmayız..O eğlenceye gideceği gün bana tatlım demesini sordugumda bile ,hatırlatma bana diyor ve o kişiye hitabı imiş..
Off bilmiyorumm içimi dökmüş gibi oldum ama aklınıza aynı sey gelmesin cunku siz evlisiniz..Daha farklısınız..Biz daha yarıladık..Yine de erkek milleti deyip tetikte olmak lazım.
özge özer senin konunu bilmiyorum ama seninde inşallah sıkıntıların biter diyim..
anam tostum yandı mı ne
hmmmm...para istemeden aramıyorlar,.çıkarcı insanlar işte..
canım için rahat olsun aklıma birşey sokmadın
henüz öyle bir sorunumuz yok
olsa anlarım....
tesekkür ederim canim....Allah kimseyi huzursuzu etmesin....
aramiyorlar degil ariyorlar ama artik bitti ya kaf dagindaydi suan yerle bir....
Ohh çok sevindim canım...Valla kendime çok güveniyordum..Ama güzellik güven bir yere kadarmış..Artık ben de gözü açığım senin gibi :)
bak sen...hele....sende oralı olma hayatım...kıssasa kıssas
canım güzellikle ilgisi yok,zaten güzel kadınlar en çok aldatılıyor...
ama bir kadın hisseder
bizde henüz kıpırtısı bile yok
ama olmayacağı anlamına gelmez...
erkektir neticede...
kafasından geçer ama uygulamaya döker mi bilmem..
bende onu dökerim heeeeee
Allah korusun canım..
ayyy okumaktan kalkıp wc yw gidemiyorumm vallaa:)
Allah korusun canım..
aniden yok olursam bilin ki öğlene çıktım....
kaçtı olmasın sonra neme lazım..
anam tostum yandı mı ne
yedim tostumu geldim gı derinin annesii sen napıyon bacım
bu kadın gene mi kaçtı yok şimdi gitti bi saat gelmez allah bilir ne yiycek gelcek yarım saat sonra acıkcak
bu 7511 nerde yaw:44: