• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''''Dert Anasının Mekanına Hoşgeldiniz''''

bugünkü derdimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya hamiş olmadığını bilince olalım da diğer aya hazırlanalım diyoruz normalde de bu ayı 12 sinde adet olmam lazım 10 gün sonra ama 2 aya toplu olacağım heralde
valla benim de prolaktin yüksek çıktı dostınex e başladım
yarın da tsh hormonuna bakılacak
kısmet canım artık
umutlar ekim'e kaldı

:anneadayı:
valla benim de prolaktin yüksek çıktı dostınex e başladım
yarın da tsh hormonuna bakılacak
kısmet canım artık
umutlar ekim'e kaldı
bilmiyorum canım ya :D ben de eylüle umutlar derim ama bir adet olaydım hayırlısıyla sana da geçmiş olsun kuzum sen de güzel haberler verirsin bize inş biz de sana :anneadayı:

1 aykullandm canm sadece .
hayırlısı canım ya şimdi kurbana gideceğiz ooo millet sorar durur şimdiden düşünür oldum milletin laflarını moralim bozuk bir şekilde geleceğim bir hafta toparlanamayacağım ders de çalışamayacağım çenelerinden

hayırlısı canım ya şimdi kurbana gideceğiz ooo millet sorar durur şimdiden düşünür oldum milletin laflarını moralim bozuk bir şekilde geleceğim bir hafta toparlanamayacağım ders de çalışamayacağım çenelerinden

Bebek dusunmedigini sinava hazirlandigini soylersin. Bircok tanidigim boyle diyor sonradan pat diye hamilelik haberi geliyor. Belki de ugurlu gelen bir yalandir:) tovbe estagfllah diyim:)

Bebek dusunmedigini sinava hazirlandigini soylersin. Bircok tanidigim boyle diyor sonradan pat diye hamilelik haberi geliyor. Belki de ugurlu gelen bir yalandir:) tovbe estagfllah diyim:)

ya inan bazen öyle demek istiyorum ama yalan söyleyince de ALLAH hiç vermezse diye korkuyorum ya yoksa onlara ne ki ama insanı zor durumda bırakıyorlar ya akşam yine ağladım şimdiden strese girdim beni üzecekler sonra da geldiğim de bir hafta on gün kendime gelemeyeceğim dedim eşime

evet bu kadar cok istediğini belli etme canm ya kendine de yazık ediyosun .. ben soranlara daha düşünmüyoruz diyorum.. beklemedin daha yapın artık falan diyorlar.. bende olmuyo falan desem dahada uzatacaklar

evet bu kadar cok istediğini belli etme canm ya kendine de yazık ediyosun .. ben soranlara daha düşünmüyoruz diyorum.. beklemedin daha yapın artık falan diyorlar.. bende olmuyo falan desem dahada uzatacaklar
ben de istiyoruz ama ders de çalışıyorum bir sene olmasa da önemli değil falan dedim ama insanlar da acımasız haaa kimse benim memur olacağıma da inanmıyor bir kez atanamadım puanım boşa gitti ya en başta sevinen zaten eltim sülalede memur gelin de yok tek ünv bitiren benim ne bileyim ya dün stresten ağladım ağladım rahatlayayım diye caanım :(

seneye temmuzun ilk haftasında canım kpss 10 ay kaldı
:KK57: canm simdidden neden bu kadar stres yaptın kendine .. cok varmıs daha düzenli calışırsan zaten olur.. takma hiç bişeye kafana hatta bu ay izin ver kendine haftanın 2-3 günü bak sadece sonrasında asılırsın .. inşallah olur canm ..
inşallah bebişinde olur tez zamanda :KK68:

:KK57: canm simdidden neden bu kadar stres yaptın kendine .. cok varmıs daha düzenli calışırsan zaten olur.. takma hiç bişeye kafana hatta bu ay izin ver kendine haftanın 2-3 günü bak sadece sonrasında asılırsın .. inşallah olur canm ..
inşallah bebişinde olur tez zamanda :KK68:
ay hep beraber seviniriz inş canım kuzum sen ebrulinin okumasını yapmıştın demi ekleyeceğim de ay bir çay yapacağım gel içek :D

:) olur canm ne iyi olur :)

okudum canm bitirdim ben o listeyi :KK76:
herkese okudun mu canım dün bir arkadaş daha ekledim ona da okudun mu kuzum bugün de okumazlarsa iki kişiyi listeden çıkaracağım

Back