Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç ay kullandın klomeni canım ben 2 ay kullandımyok canm hiç bişey yapmadım . haziran ayında klomen kullanmıstım sadece .
valla benim de prolaktin yüksek çıktı dostınex e başladımya hamiş olmadığını bilince olalım da diğer aya hazırlanalım diyoruz normalde de bu ayı 12 sinde adet olmam lazım 10 gün sonra ama 2 aya toplu olacağım heralde
bilmiyorum canım yavalla benim de prolaktin yüksek çıktı dostınex e başladım
yarın da tsh hormonuna bakılacak
kısmet canım artık
umutlar ekim'e kaldı
amin canım inşaallah
bilmiyorum canım yaben de eylüle umutlar derim ama bir adet olaydım hayırlısıyla sana da geçmiş olsun kuzum sen de güzel haberler verirsin bize inş biz de sana
![]()
amin aminamin canım inşaallah
1 aykullandm canm sadece .kaç ay kullandın klomeni canım ben 2 ay kullandım
hayırlısı canım ya şimdi kurbana gideceğiz ooo millet sorar durur şimdiden düşünür oldum milletin laflarını moralim bozuk bir şekilde geleceğim bir hafta toparlanamayacağım ders de çalışamayacağım çenelerinden1 aykullandm canm sadece .
hayırlısı canım ya şimdi kurbana gideceğiz ooo millet sorar durur şimdiden düşünür oldum milletin laflarını moralim bozuk bir şekilde geleceğim bir hafta toparlanamayacağım ders de çalışamayacağım çenelerinden
Bebek dusunmedigini sinava hazirlandigini soylersin. Bircok tanidigim boyle diyor sonradan pat diye hamilelik haberi geliyor. Belki de ugurlu gelen bir yalandir:) tovbe estagfllah diyim:)
hayırlısı canım ya şimdi kurbana gideceğiz ooo millet sorar durur şimdiden düşünür oldum milletin laflarını moralim bozuk bir şekilde geleceğim bir hafta toparlanamayacağım ders de çalışamayacağım çenelerinden
ben de istiyoruz ama ders de çalışıyorum bir sene olmasa da önemli değil falan dedim ama insanlar da acımasız haaa kimse benim memur olacağıma da inanmıyor bir kez atanamadım puanım boşa gitti ya en başta sevinen zaten eltim sülalede memur gelin de yok tek ünv bitiren benim ne bileyim ya dün stresten ağladım ağladım rahatlayayım diye caanımevet bu kadar cok istediğini belli etme canm ya kendine de yazık ediyosun .. ben soranlara daha düşünmüyoruz diyorum.. beklemedin daha yapın artık falan diyorlar.. bende olmuyo falan desem dahada uzatacaklar
amin hayırlısıyla inş canım çok çalışmalıyımİnşallah bu yıl güzel bi puan alıp atanırsın canm![]()
seneye temmuzun ilk haftasında canım kpss 10 ay kaldıbu ay sonunda sınav demi canm ?
seneye temmuzun ilk haftasında canım kpss 10 ay kaldı
ay hep beraber seviniriz inş canım kuzum sen ebrulinin okumasını yapmıştın demi ekleyeceğim de ay bir çay yapacağım gel içekcanm simdidden neden bu kadar stres yaptın kendine .. cok varmıs daha düzenli calışırsan zaten olur.. takma hiç bişeye kafana hatta bu ay izin ver kendine haftanın 2-3 günü bak sadece sonrasında asılırsın .. inşallah olur canm ..
inşallah bebişinde olur tez zamanda![]()
:) olur canm ne iyi olur :)ay hep beraber seviniriz inş canım kuzum sen ebrulinin okumasını yapmıştın demi ekleyeceğim de ay bir çay yapacağım gel içek![]()
herkese okudun mu canım dün bir arkadaş daha ekledim ona da okudun mu kuzum bugün de okumazlarsa iki kişiyi listeden çıkaracağım:) olur canm ne iyi olur :)
okudum canm bitirdim ben o listeyi![]()