• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''''Dert Anasının Mekanına Hoşgeldiniz''''

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.141
26.877
798
Merhaba arkadaşlar bazen bakıyorum dua topiğimde bile içlenmişim yazmışım da yazmışım en iyisi sıkıldıkça buraya yazarım yazışırız kadınlar ne yazık ki konuşmadan yapamıyor seni dinleyecek birini bulmak da zor gerçek dostu bulmak zor daha doğrusu arkadaşın vefasız çıkıyor komşuna anlatıyorsun o da elinde koz gibi görüp en güvendiğinde seni en kırgın yerinden kırmaya çalışıyor akrabaların zaten görünmeyen akrep tarafları var en yakın dost kendin oluyorsun kendine bunu öğrenmek de zaman alıyor işte

kpss ye bir hafta on gündür çalışamıyorum :( 19 gündür adet de olmadım doktora gitmek de şart oldu

plan yapmam lazım benim :( kendi kendime konuşmaya iyi oldu burası :D

canm napıosun sen burda tek başına :KK70:
ay canım 20 gündür adet olamadım ya sıkıntıdan ders de çalışamıyorum ya salı günü doktora gideceğim bakalım hem rahim röntgeni çekilme konusunu da konuşacağım işte

hala olmadın mı? bugun yarın falan gitseydin ya kuzum sen .
inşallah bi sürpriz olur da gerek kalmaz hiç birine

hala olmadın mı? bugun yarın falan gitseydin ya kuzum sen .
inşallah bi sürpriz olur da gerek kalmaz hiç birine
araştırma eğitim hastanesinde yer aldım canım rahim röntgeni de çekiliyor onu da konuşayım artık diye canım belki o zamana kadar adet olsam da durumu anlatırım dedim çok stres oldum ben de artık ne yapayım sen neler yaptın canım ?

yaptım canım 2 kez de kan tahlili yaptrdım en son geçen hafta pazartesi yaptırdım 10 gün önce negatifti
o zaman doktora görün, adet söktürücü falan versin
daha önce hiç böyle olmuş muydu

araştırma eğitim hastanesinde yer aldım canım rahim röntgeni de çekiliyor onu da konuşayım artık diye canım belki o zamana kadar adet olsam da durumu anlatırım dedim çok stres oldum ben de artık ne yapayım sen neler yaptın canım ?
cok iyi anlıyorum seni bu gecikmeler daha cok strese sokuyor insanı .
hayırlısı olsun canm . zor biliyorm ama moralini yüksek tutmaya calış yınede

cok iyi anlıyorum seni bu gecikmeler daha cok strese sokuyor insanı .
hayırlısı olsun canm . zor biliyorm ama moralini yüksek tutmaya calış yınede
evet canım şimdi de adet olalım diye bekliyorum ne garip aman adetimiz geciksin diye bekleriz hep :D

bende beklemedeyim hala:( dr bi sorun yok diyor . aralıga kadar olmazsa aşılama denemeye karar verdik

bende beklemedeyim hala:KK43: dr bi sorun yok diyor . aralıga kadar olmazsa aşılama denemeye karar verdik
rahim röntgeni çektirmişmiydin canım sen ben de aralığa kadar çektireym diyorum işte kuzum

aynen ya bazen bende kendime diyorum nankörlük etme diye :)
ya hamiş olmadığını bilince olalım da diğer aya hazırlanalım diyoruz normalde de bu ayı 12 sinde adet olmam lazım 10 gün sonra ama 2 aya toplu olacağım heralde

Back