konuyu okuyunca kendimi gördüm.sonumuz benzemesin.bende vakıf üniversitesinde yarı burslu elektrik elektronik mühendisliği okuyodum senin gibi.sırf yaşadığım şehirde olsun diye vakıf üniversitesi tercih ettim.ilk senemde 6 dersim kaldı.sonraki senelerde de aynı tembellikte devam ettim.çünkü %100 ingilizce okuyodum.en sonunda bıraktım zaten.anlayabiliyorum başarısızlığını.senin son dönem mi ona göre yorum yapıcam.eğer son senense yapıcak bişey yok.ilk senelerde olsan seçmeli kolay derslerden alıp,hatta önceki dönemlerde verdiğin dersleri yükseltmeye alıp not ortalamanı yükseltebilirdin.zaten not ortalamasını yükselttikten sonra daha fazla kredide ders alabiliyosun.sonraki dönemde de dişini sıkıp aldığın bütün dersleri verirsen tamamdı.en azından bizim okulun sisteminde öyle.ama eğer son senense yapılcak pek bişey yok gibi.başka bi okulda alınabiliyo olsa öğrenciler yaz okuluna çatır çatır para vermez.not ortalamanı yükseltip burs bağlanabilir belki.her okulda farklı olduğundan bişey diyemiyorum şimdi.danışmanınla mutlaka görüş durumunu anlat.anlayışlı olup bi yöntemi varsa mutlaka yardımcı olur.