Dersler

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Herkese iyi aksamlar bana bi akıl verin fikirlerinize ihtiyacim var babam beni okutmadi iste okuyunlar ne olacak ne olduda falan gibi sozlerle okuyamadim ortaokul terkim simdi liseye basladim aciktan bitiririm ins ama nasil valla kitaplarimi sectim ama okuyorum okuyorum kafa almiyor bazende hic canim istemiyor calismak ne yapacam bilmiyorum aslinda cok istiyorum çalışmak ama okumak ma anlamiyorum birisinin bana anlatmasi gerekiyor nasil çalışsam daha iyi verimli olur ki sizce

Okuyanlar olmasaydi kim bize doktor olup tedavi etcekti kim ögretmen olup bilgilendircekti... yazik etmis sana
Bilgili oldugun bir dalda alip okuyacaksin öyle kafana göre secmedin umarim.

Bir defter ve kalem alın internette ders anlatan bir sürü site var oturun masa başına oradan dinleyin, gercekten cok faydası oluyor, benim bir tanıdığım dersaneye gitmeden sınıf öğretmenliği kazanmıstı böyle calısarak, evli 2 cocuk annesiydi.

Ders çalışmak dünyanın en zor işi gibi geliyor bana nedense.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyeceğim.
Benim de yüksek lisans için çalışmam lazım ama nerdeeee.

Okuyanlar olmasaydi kim bize doktor olup tedavi etcekti kim ögretmen olup bilgilendircekti... yazik etmis sana
Bilgili oldugun bir dalda alip okuyacaksin öyle kafana göre secmedin umarim.
Ya ortak dersler var hem sözel hem sayisal onlari secmege mecbursun onlardan sectim iste

Hala bu zihniyette insanlar var inanamıyorum. Sonra evlenip adamın eline bakan, şiddet gören görmese de aşağılanan ezilen kadın hikayeleri duyuyoruz.

O sınavlar çok zor olmuyor diye biliyorum. Çıkmış sorulara bakın. Konu sonlarındaki soruları çıkarıp onlara çalışın.

Hala bu zihniyette insanlar var inanamıyorum. Sonra evlenip adamın eline bakan, şiddet gören görmese de aşağılanan ezilen kadın hikayeleri duyuyoruz.

O sınavlar çok zor olmuyor diye biliyorum. Çıkmış sorulara bakın. Konu sonlarındaki soruları çıkarıp onlara çalışın.
Evet cok zor degil ama yinede calisman gerekiyor

benimde anatomi çalışmam lazım nasıl zor geliyor anlatamam :) renkli kalem ve kağıtlar biraz olsun idare ediyor gibi ama ders çalışmak zaten çok sıkıcı :KK70:
açık öğretime çalışmanın en iyi yolu bol bol çıkmış soru çözmek

Cikmis sorulara bakin oncelikle soru tarzlarina bir aşinaliginiz olur.Onun disinda kisa notlar alin her konuyla ilgili özet cikarip özetlere calisin.Konuyu kavradiktan sonra da test cözüp kendinizi denersiniz basarisiz oldugunuz konulara tekrar dönüp calisabilirsiniz.

Alabılıyorsan matematıkden özel ders al..dıgerlerıne kendın calısabılırsın..bırde program olusturman lazım,hangı gun hangı derslerı calısacaksın yazmalısın bırde calıstıgın dersı uyumadan önce tekrar okuyarak tekrar et aklında kalır,cok bunaldıgında yada aklım almıyo moduna gırdıgınde derın derın nefes al mumkunse balkonda yada camdan basarıcagına ınan otur dersının basına..ilerde keske dememek ıcın bugunler sıkıcı da olsa gececek ve ben basarıcam de..

Alabılıyorsan matematıkden özel ders al..dıgerlerıne kendın calısabılırsın..bırde program olusturman lazım,hangı gun hangı derslerı calısacaksın yazmalısın bırde calıstıgın dersı uyumadan önce tekrar okuyarak tekrar et aklında kalır,cok bunaldıgında yada aklım almıyo moduna gırdıgınde derın derın nefes al mumkunse balkonda yada camdan basarıcagına ınan otur dersının basına..ilerde keske dememek ıcın bugunler sıkıcı da olsa gececek ve ben basarıcam de..
Olurmu ki hersey zamaninda diyorum bazen benden gecti diyorum bazen de benden buyukler okuyor ben niye okumuyorum diyorum

X