• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Dershaneyle ilgili sorum var lütfen yardıııııım :)

Tuuching

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
116
27
98
28
Bu sene 11. sınıfa geçtim ve bugün dershaneye kayıt yaptırdık yalnız ben meslek lisesindeyim ama sonradan pişman oldum üniversiteyi de kazanmak için görmediğimiz normal tm derslerini de çalışıyorum ama yine de eksiklerim var sonuçta biz okulda geometri görmüyoruz matematikte çok basit görüyoruz. Benim sorum dershanede geçen senelerin eksiklerini kapatabiliyor muyuz? geçen senelerin dersleride görücez mi? Yoksa 11. sınıfsan o sınıf konularını 12ysen o sınıf konularını mı? Cevap verirseniz gerçekten çok mutlu edersiniz beni ve birde sanırım dershanede tarih coğrafya matematik ve geometri dersleri verilecek sınavda tarih çıkmayacak neden tarih gördüğümüzü anlayamadım yada ben mi yanlış anladım o da var tabi neyse cevaplarınızı bekliyorum <3

Son düzenleme:
meslek lisesinde okuyosun. bende muhasebe görüyorum meslek lisesi oldugu için dha çok muhasebe üzerinde yoğunuz aslında eşit ağırlığım geometri matematik ingilizce fln yok bizde. siz bunları dershanede göreceksin. seni zaten üniversite sınavına hazırlıyorlar oradaki konulara göre işliyorlar.

Benim kardeşimde meslek lisesi bilgisayar bölümü ögrencisi lise 3 geçti ve busene tekrar mat ve geometri görecekler.

Back