kızlar sınava çok az kaldı ve ben kendimi çok eksik hissediyorum. belli bi çalışma planım yok. bi taraftan olumsuz iş koşulları bi taraftan evlilik bi taraftan kpss napacağımı şaşırdım.özellikle tarih sıkıntım beni çok korkutuyor.sürekli çalışıyorum yine unutuyorum.yada sorulara gelince tökezliyorum. diğer dersler dersen hepsinde eksik olduğum konular var.anayasa ve vatandaşlık daha kapak açmadım. nolcak böyle bilmiyorum. acaba bütçemizi biraz zorlayıp kursa mı yazılsam diyorum. ama ona da pek vaktim yok.çünkü cumartesi dahil çalışıyorum. ve kurs için de geç kaldım mı bilmiyorum
bak bak bak yılmış bi kpsssci var nerelerdesin sen
sana tek bişey sorucam 4/6 mı iyidir yoksa 6 mı
kendini 4 parçaya bölüp ufak ufak öğrenicene tam öğren zorlama kendini sakın
bilmiyorum quiet haklısın yıldım resmen
napcamıı bilmiyorum ama bi türlü böyle kendi başıma programlı çalışamıyorum
oooof bu üşengeçlik beni öldürecek
ama gerçekten çok yoruluyorum. akşamları hiç halim olmuyor. gündüz iş yerindede kafam kırk yere bölünüyor. bi de hala ders çalışmayı bilmiyorum sanırım. özet çıkarıyorum unutuyorum.ezber zaten yapamıyorum. okuyup soru çözeyim diyorum sorulara gelince tökezliyorum.kaynak derseniz hiç bi kaynağa güvenemiyorum.böyle oluncada çok zaman kaybediyorum. özellikle tarih de o kadar detay soru geliyor ki bazen. :26:
kendimi toplamam lazım ya bu böyle olmaz
bende geçen sene çalışıyodum haftada bi gün izin sabah 8 işbaşı akşam 7.5 çıkışımdı.evimle iş yeri arası 20 dak minibüsle gidiyodum 20 dakkada 10 sayfa okuyup altının çiziyodum sonra word a yazıyodum çıktı alıyodum.tarihinyarısı şu an hazır ben o notları okucam gk e geçince.bak coğ sadece 8 günde akşamları 2 3 saat çalışarak bitti
eve gelince dizi izleme fatmagül girmicek senin yerine sınava
yok valla benim fatmagülle işim olmaz..
hürrem ya da feriha girse fena olmaz ama benim yerime sınava
ferihanın kendine hayrı kalmamaış
demekki ders çalışmak lazım
Olmuyor olmuyor olmuyorrrr
Iş+ev+kpss aynı anda gitmiyor..
Işyerinde imkanım var ama çalışmaya adapte olamıyorum. Evde ne zaman ders çalışacak olsam bişi oluyo misafir vs.
Planlı programlı çalışamıyorum. Matemetikte sıkıntım yok ama sözelde özellikle tarihte çalışsamda unutuyorum yapamıyorum..Napcam ben yaa :26: Bi akıl verin bana dersaneye yazılsam diyorum ama o zamanda hepten kırka bölüncem nolcak benim bu halim bilemiyorum
tatlım ne kadar strese boğmuşsun kendini, böyle yapma
Nasıl düşünürsen ona inandırırsın kendini.
Bende tarihte sıfırdım ama çalışa çalışa, soru çöze çöze bol tekrarla hallettim.
Nankör bir derstir tarih. Tekrarlamazsan uçar gider.
Kendine bir cep kitapçığı al çalıştığın konuları hergün bir kez oku iş yerinde.
Sonra soru çöz. Bak bilgisayar başında çalışıyorsan online sitelerde, konu konu testler oluyor. Onlardan çöz. Daha kolay konsantr olursun.
Ilk iş şu yapamıyorumlardan kurtul, matematikte sıkıntın yoksa dershaneye vereceğin parayla neler yaparsın.
Hem her şeye yetişicem derken iyice bunalır, pes edersin.
Kaçıran da yok. Sakin sakin tekrarlarla yürütmeye çalış canım.
oof çok stres yaptım cnm yaa sınavda yaklaştı zaten
Ben nasıl öğrencem bu tarihi elimde bi sürü kaynak oldu hangisine çalışacağımı şaşırdım :18:
Konu konu soru çözebileceğim site hangisi bu arada ?
oof çok stres yaptım cnm yaa sınavda yaklaştı zaten
Ben nasıl öğrencem bu tarihi elimde bi sürü kaynak oldu hangisine çalışacağımı şaşırdım :18:
Konu konu soru çözebileceğim site hangisi bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?