Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim yeğenim 11.sınıfa gidiyor.Sizler ne zaman dershaneye yazıldınız veya çocuklarınızı yazdırdınız?Sadece hafta sonları dershaneye gitmenin faydasını görebilirmiyiz?opuyorumnanaktan
Ben bu sene 12.sınıfa geçtim geçen senede gittim ama daha çok ders takviyesiydi öss üzerinde fazla durmadık ama bu yeni istemle daha çok konu daha çok soru dolayısıyla ayrıntı sorulcak yani bilmiyorum bu sene gerekli olabilir
kesinlikle katkısı büyük =) tabi bu gittiğin dersanenin kalitesine göre değişmekte ben 11. sınıftayım 7. sınıftan beri aynı dersaneye gidiyorum gayet memnunum bizim dersanede hafta içi sonu yok herkeze eğitim hafta sonu veriliyoropuyorumnanaktan
tabiki katkısı oluyor bende 7.sınıftan beri gıdıyorum farklı fraklı dersanelere gitti 11.sınıfım suan bu sene fem i denicem memnun kalırsam seneyede oraya giderim bızım ayın 25inde başlayacak