• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dershane sorunum:(

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar ben kpss için dershaneye gidiyorum,herşey güzel hocalardan da memnunum fakat mat. dersinde bi kısım arkadaşlar malesef eksi artı sayılarla işlemleri bile anlamıyorlar.hoca baştan baştan anlatıp duruyor.2 saatlik derste sadece 1 yaprak işledik.onlarada üzülüyorum ama daha ilk konuda böyleyse problemlerde falan hiç işin içinden çıkılmaz harelde:(sizce ne yapmalıyım.ders çok sıkıcı hale geldi,hoca onlara tekrar tekrar anlatırken sınıfın yarısı uyuyoruz:19:

kızlar ben kpss için dershaneye gidiyorum,herşey güzel hocalardan da memnunum fakat mat. dersinde bi kısım arkadaşlar malesef eksi artı sayılarla işlemleri bile anlamıyorlar.hoca baştan baştan anlatıp duruyor.2 saatlik derste sadece 1 yaprak işledik.onlarada üzülüyorum ama daha ilk konuda böyleyse problemlerde falan hiç işin içinden çıkılmaz harelde:(sizce ne yapmalıyım.ders çok sıkıcı hale geldi,hoca onlara tekrar tekrar anlatırken sınıfın yarısı uyuyoruz:19:

bunun tek çaresi seviye sınıfları oluşturup,öğrencileri seviyesine uygun sınıflara yerleştirmek.eğer daha iyi bir sınıfa geçme imkanın varsa bir eğitimci olarak sana sınıfını değiştirmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
şayet sınıf değiiştirme imkanın yoksa derse girerken yanına fazlaca test alıp ders içerisinde hocanız tekrarlar yaparken sen başka sorular çözebilirsin.

matematiğiniz iyi ise dershaneye gitmeyin evinizde çalışın zaman kaybı size.

matematiğim iyi evet ama yapamadığım soruları da birilerine sormam lazım.ayrıca tarih vatandaşlık dershaneyle daha güzel öğrenebiliyorum canım.matematiğide halledersem dershane epey verimli yani.denemeler falan insanı güzel hazırlıyor sınava.

Back