dershane eğitim danışmanlığı

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
893
261
323
Arkadaşlar evime yakın bir dershanede eğitim danısmanı olarak görüsmeye cagrıldım ama bu konu hakkındda pek bir bilgim yok tecrübesi olan arkadaslar paylasabilir mi?

Arkadaşlar evime yakın bir dershanede eğitim danısmanı olarak görüsmeye cagrıldım ama bu konu hakkındda pek bir bilgim yok tecrübesi olan arkadaslar paylasabilir mi?

Dershanedeki eğitim danışmanları velilere dershane ve dersler hakkında bilgi verir. (Haftalık ders saatleri, deneme sınavları vs.) ayrıca gelen telefonlara cevap vermeni isteyebilirler.

eğitim danışmanlığı iğrenç bişey neden diyeceksin bu işten kurtulmuş biri olarak sölüyorum pazarlamacının eğitim sektöründe ki adı eğitim danışmanı telefon veriyolar data veriyolar arayıp dersneye öğencileri kayıt yaptrmaya çalışıyosun ve eğer sana koydukları kotanın altında kalırsan direk yerine başka birini alıyolar bi nevi çağrı merkezi gibi ayrıca dersane kötüyse sadeece maddiyatı düşünüyosa sana bu kayıt yaptığın öğrencilerden prim felan talep edebiliyosun ama dersane kötüyse aileye ve öğrenciye mahcup oluyosun sen oraya getirip sen kayıt ettirdiğin için vicdanen suçlu hissediyosun kendini bu işin dışında tüm ayak işlerini yaptrırıyolar kesinşekle tavsiye etmem :S

Ammman sakın ha uzak durun !
Dershaneler zaten ticarethane mantığıyla işliyor ben de çalıştım ve kısa süre sonra ayrıldım.
Başlarken bana sadece odamda velilerle yüzyüze görüşeceğim söylendi, başlayınca elime data tutuşturuldu ve günde 200 arama yapmam istendi. Eğer istedikleri kotayı tutturamazsam atılcağım söylendi.
Üstelik bu eğitim, insanları zorla getirtmek, o çocuğun hayatıyla oynamak demek. Bu vicdansızlıkla yaşayamazdım ve ayrıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…