• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Dersane

february123

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
131
1
16
34
İstanbul
arkadaşlar ben lise3 teyim seneye dersaneye gidicem femlere diyolar ama ben dinci değilim yani kapalı değilim ve askılı badi dar pantolon giyerim çemberlitaştaki karışıkmış oyle dinci değilmiş ama pahalıymış ve hiç boş gün yok femlerde 1-2 gün kendime ayrımalıyım yani özel işlerimi halletmeliyim önerdiğiniz dersaneler neler

butik dersane tercih etmeni öneririm.. kişi başına düşen ilgi alaka çok olur.. rahat edersin.. illa dersanenin isminin ünlü olmasına takılma.. onların kaynak kitaplarını yine kullanırsın.. hocaları daha iyi diye düşünme.. büyük dersanelerde etüt için randevu almaya çalışırken arkadaşlarım ben butik bir dersanedeydim hocalar sağolsunlar kapıda bekliyordu beni:))) şimdi ben de öğretmenim.. hep butiklerde şahane öğretmenlerle çalıştım..

Bu konuyu gormemisim az once ben de ayni konuyu actim :D kac senedir isiga gidiyorum basi acik kapali seklinde bir ayrim yasamadim hicbir sey icin zorlamiyorlar bu on yargi nerden cikiyo bilmiyorum ama cok sacma cidden :D yurda falan goturuyolar arada ders calismak icin benim ailem gitmeme izin vermiyor ama giden arkadaslarim verimli gectigini soyluyor hep yani dini olarak zorlama falan yok tamamen sana kalmis bi sey zaten muslumansan eger dinini ogrenmenin nesi kotu olabilir ki :)
ben de cok kararsizim 12.sinifta ne yapacagim hangi dersaneye yazilacagim hic bilmiyorum cok zor bir secimmis yaa zaten dunyanin parasini istiyorlar :D

butik dersane tercih etmeni öneririm.. kişi başına düşen ilgi alaka çok olur.. rahat edersin.. illa dersanenin isminin ünlü olmasına takılma.. onların kaynak kitaplarını yine kullanırsın.. hocaları daha iyi diye düşünme.. büyük dersanelerde etüt için randevu almaya çalışırken arkadaşlarım ben butik bir dersanedeydim hocalar sağolsunlar kapıda bekliyordu beni:))) şimdi ben de öğretmenim.. hep butiklerde şahane öğretmenlerle çalıştım..

kesinlikle katılıyorum kardeşim sbs sınavına hazırlanırken bizde butik dersaneye göndermiştik hemde 3 sene boyunca öğrenci sayısı az oldaha cok ilgileniyolar kardesimin sınav sonucunu degerlendırırlerdı ona göre birebir ders yazarlardı bol deneme sınavları etütler cok , bende seneye butik dersaneye gitmeyi düşünüyorum

Back