• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders seçme

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
arkadaşlar ben şimdi bankadan harç paramı yatırdım şimdi ders seçebılır mıyım ders seçme işlemınıde direk istediiim dersleri seçicem dimi bi yamnlışlık yapardım diye korkuyorum:26::5:

ya rica etsem tam olarak nasıl yapcağımdan bahseder mısın tatlım :26: yanlışlıktan korkuyorum :5:

üniversiteye ilk başladığım yılın ilk dönemi ders seçimi okul tarafından yapılmıştı. diğer üniversitelerde ilk dönemden öğrenciler seçim yapabiliyor. bir yanlışlık yok.

okulunun otomasyonuna gir şifre ve kullanıcı nosu verilmiştir sana onla gir sisteme sonra bölüm içi ders seçimi var onları seç

ya rica etsem tam olarak nasıl yapcağımdan bahseder mısın tatlım :26: yanlışlıktan korkuyorum :5:

yanlışlık yapacağım diye korkma sen yeter ki derslerinden emin olduklarını seç ve onayla...hiç olmadı ekle bırak haftasında hatan varsa telafi edilir.kolay gelsin

Nasıl bir hata?
Her okulun ders seçimi farklıdır optik kodlar sınıf şube kodları vs
Seçme derslerden -derslerin çakışmaması kaydıyla-istediğin kadar alabilirsin
Eğer seçmeli derslerin kontenjanı dolmuşsa hata verir
Herhangi bir dersin şubesi dolmuşsa hata verir
Optik kodu ya da şube kodu yanlış girildiyse hata verir aklıma bunlar geldi
Tabi dediğim gibi her okulun farklı olduğu için tahmini bir şeyler söyleyebilirim

Back