Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben şimdi bankadan harç paramı yatırdım şimdi ders seçebılır mıyım ders seçme işlemınıde direk istediiim dersleri seçicem dimi bi yamnlışlık yapardım diye korkuyorum:26:
üniversiteye ilk başladığım yılın ilk dönemi ders seçimi okul tarafından yapılmıştı. diğer üniversitelerde ilk dönemden öğrenciler seçim yapabiliyor. bir yanlışlık yok.
yanlışlık yapacağım diye korkma sen yeter ki derslerinden emin olduklarını seç ve onayla...hiç olmadı ekle bırak haftasında hatan varsa telafi edilir.kolay gelsin
yanlışlık yapacağım diye korkma sen yeter ki derslerinden emin olduklarını seç ve onayla...hiç olmadı ekle bırak haftasında hatan varsa telafi edilir.kolay gelsin
Nasıl bir hata?
Her okulun ders seçimi farklıdır optik kodlar sınıf şube kodları vs
Seçme derslerden -derslerin çakışmaması kaydıyla-istediğin kadar alabilirsin
Eğer seçmeli derslerin kontenjanı dolmuşsa hata verir
Herhangi bir dersin şubesi dolmuşsa hata verir
Optik kodu ya da şube kodu yanlış girildiyse hata verir aklıma bunlar geldi
Tabi dediğim gibi her okulun farklı olduğu için tahmini bir şeyler söyleyebilirim