ders çalışma telkini(mp3) arıyorum!

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.889
598
evet ders çalısma telkını arıyorum internetten araştırdım ancak ındıremedım bi türlü elinde olan paylaşabılırmı benımle?:)

eger bu uygulamayi telefonundan indirebiliyorsan cok tavsiye ederim: 8tracks . "study" yaziyorsun sonra istedigin playlist'e tiklayip dinleyebiliyorsun, cok güzel :)

eger bu uygulamayi telefonundan indirebiliyorsan cok tavsiye ederim: 8tracks . "study" yaziyorsun sonra istedigin playlist'e tiklayip dinleyebiliyorsun, cok güzel :)

bunu nereye yazacagımızı anlayamadım canım

başka yardımcı olabılcek kımse yokmu?

malesef:) ama ben senın soyledıgın sıteye laptoptan baktım orda normal şarkılar var benım ıstedıgım telkın muziği:)

peki :) yinede tam olarak ne demek istedigini anlamadim ama olsun

peki :) yinede tam olarak ne demek istedigini anlamadim ama olsun

şöyle anlatıyım zayıflamak için ders calışmak ıcın göğüs buyutmek için ses dosyaların var bunları dınlıyosun bunları beynın gereklı bolumlerı algılıyo ve bu sekılde ders calısma motıvasyonun artıyo yada zayıflıyosun anlatabıldımmı?

internet adresi verebilirmiyiz bilimiyorum ama bnde ders calisma motivasyonu ve sınav heyecanı için telkinli müzikler dinliyorum muzigin arkadan konusmalar oluyo duymasi biraz zamanimi aldi aylardir dinliyorum olumlamalar var

internet adresi verebilirmiyiz bilimiyorum ama bnde ders calisma motivasyonu ve sınav heyecanı için telkinli müzikler dinliyorum muzigin arkadan konusmalar oluyo duymasi biraz zamanimi aldi aylardir dinliyorum olumlamalar var

ayyy cok sevındım ozelden alabılırmıyım lınkını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…