How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ders çalışma molaları

Zaten yoğun bir ders çalışmanız olsa o tavana boş boş bakmak sizin için bir ihtiyaç olacak.Sanirim sıkı calismiyorsunuz
herkesin yapısı bir değil ki :).
abur cubur da yazmışsınız valla nen sınava kadar yemiştim ya:KK70::KK70:
özellikle kahvenin yanında kendi yaptığım keklerden koyardım. siz de abur cubur yerine az şekerli bol kakaolu kek yapsanız. porsiyonlayip buzluğa atsanız uzun süre götürür sizi.
bide bir dilim keki bence 8 e falan bölün:KK70: sütlü kahveyle ya da filtre kahveyle iyi gidiyo😋
diyet yapacaksanız 2 hurma 2 ceviz bi kahve şeklinde yapabilirsiniz.

ben elma ya da armutu da ince ince dilimleyip limon sıkar yerdim ya da kakaolu serperek:) bir elmadan on yüz bin milyon dilim çıkabiliyor 😁
ben kefir + sarı leblebiye geçiş yapmayı düşünüyorum ama az şekerli keki buzluğa atmak da güzel fikirmiş :KK70:
bana kalsa diyet yapmam da giyecek kıyafetim kalmadı durumum vahim :KK70:

herkesin yapısı bir değil ki :).

ben kefir + sarı leblebiye geçiş yapmayı düşünüyorum ama az şekerli keki buzluğa atmak da güzel fikirmiş :KK70:
bana kalsa diyet yapmam da giyecek kıyafetim kalmadı durumum vahim :KK70:

kefir icince uyku bastirmiyosa iyi😁
o zaman azıcık dikkat azıcık diyet bi şekilde gidecek.
ben tüm kurabiye kuru pasta poğaça börek kek için yaparım bu porsiyonlayip buzluğa atma işini. çünkü durdukça yesem de ziyan olmasa gibi şeyler geciyo insanın aklindan😅

kefir icince uyku bastirmiyosa iyi😁
o zaman azıcık dikkat azıcık diyet bi şekilde gidecek.
ben tüm kurabiye kuru pasta poğaça börek kek için yaparım bu porsiyonlayip buzluğa atma işini. çünkü durdukça yesem de ziyan olmasa gibi şeyler geciyo insanın aklindan😅
ay evet bende de oluyor :D bir de evdekiler yer bitirir muhtemelen

Back