Ders konusunda biraz zorlaninca bırakıyorum. Mesela matematik calismaya başladım. Konularda zorlanmaya başladım. Biraktim hemen. Calismaya başlıyorum. 1 2 gün sonra kesiliyor. Hem nerden başlayacağımi bilmiyorum. Program yapmadım yapamam zaten. Rehber hocalar program yazıyor onada uyamiyorumPeki plan program yapiyor da ona mi uyamiyorsun, hic planlama yapmadinmi henuz?
Merhaba benimde gidişat onu gösteriyor. Benimde temelim yok maalesef baslasam çok iyi olacak. Deneme sınavlarından kac puan alıyordunuz? Ben 3 ayda yapip kazanacağımi düşünmüyorum. Ayrıca motivede olamıyorumIyi bi örnek degil ama sinava 3 ay kala universite sinavina calismistim ve kazandim. beni gaza getirense bazi akrabalarimin benim basaramayacagimi dusunmesi oldu. Simdi öğretmenim. Simdiki aklim olsa isimi sansa birakmaz en kisa zamanda baslardim calismaya.
Bir yerden baslamam lazım. Haklısınız.Ne calistiginin onemi yok su an, onundeki 1 yili verimli calismaya calisarak heba etsen de olur..
Ama 1 saat oturup calisip verim almayi ogrenceksen.
Bilemiyorum tm evet. Hic umudum yok.Lise 3 kolaydir , derslerini toparlaman için cok büyük bir fırsat , tabi mf isen bu yil zorlanirsin . Tm isen iyi.
isi simdiden sıki tutmaya bak
Oyle diyorsunda icimde isteksizlik var. Daha önce başladım yarida biraktim Başlasam gine yarida kalacak. Sorun devami gelmiyor. Birkac gün sonra pes ediyorumSınav mazeret dinlemiyor, rakiplerin her dakika milim milim önüne geçerken, neden onları yakalayıp önlerne geçmek yerine, geride kalıyorsun ki? Herkes için zor.. Başlamak en zorudur, başladın mı devamı gelir..
Oyle diyorsunda icimde isteksizlik var. Daha önce başladım yarida biraktim Başlasam gine yarida kalacak. Sorun devami gelmiyor. Birkac gün sonra pes ediyorum
ders çalışman gerektiği için çalışma. okumak istediğin bölümü belirle, hevesin de gelir beraberindeMerhaba benim sorunum en basindan beri bir ders çalışma rutini tutturamadim. Çok parlak bir ogrenci değilim. Ortaokulda da çalışmadım. Sonuçları ağır oldu. Simdi onumde ygs var. Lise 3'e gidiyorum. Ygs ye çalışmaya baslasam ben sinav okul ödev hepsini bir arada götüremiyorum. Napicagim konusunda hiçbir fikrim yok. Benim gibi olup bunu düzene sokan var mi? Istedigi universiteyi kazanan?
Baraji geciyodum :) dersane de gitmedim evde deneme yapiyordum. Cd den konulari izleyip tekrar yapiyordum. Eninde sonunda kazanirsin ama gec olmasin fazladan bekleme 1 sene daha.Merhaba benimde gidişat onu gösteriyor. Benimde temelim yok maalesef baslasam çok iyi olacak. Deneme sınavlarından kac puan alıyordunuz? Ben 3 ayda yapip kazanacağımi düşünmüyorum. Ayrıca motivede olamıyorum
Bir yerden baslamam lazım. Haklısınız.
önce başla. gerisi gelir. gelmezse destek alırsın pdrcilerden
haftada 2 gün belirle bugünlerde çalış alıştıkça gün sayılarını arttır inşallah başarırsın canım
Yok yeni lise 3 e geçtim.Lise 3 e geçecek misin, bitirdin mi
Iste yapmak istedigim mesleğe karar veremedim. okuduğum bölümden memnun değilim.ders çalışman gerektiği için çalışma. okumak istediğin bölümü belirle, hevesin de gelir beraberinde
Sizin durumuz bana benziyor. Dershane ve özel ders alamam. Durumuz yetmez. Öyle yapmaya çalışıcam. Teşekkür ederim.Baraji geciyodum :) dersane de gitmedim evde deneme yapiyordum. Cd den konulari izleyip tekrar yapiyordum. Eninde sonunda kazanirsin ama gec olmasin fazladan bekleme 1 sene daha.