Ders çalışamıyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
26
Merhaba benim sorunum en basindan beri bir ders çalışma rutini tutturamadim. Çok parlak bir ogrenci değilim. Ortaokulda da çalışmadım. Sonuçları ağır oldu. Simdi onumde ygs var. Lise 3'e gidiyorum. Ygs ye çalışmaya baslasam ben sinav okul ödev hepsini bir arada götüremiyorum. Napicagim konusunda hiçbir fikrim yok. Benim gibi olup bunu düzene sokan var mi? Istedigi universiteyi kazanan?

Iyi bi örnek degil ama sinava 3 ay kala universite sinavina calismistim ve kazandim. beni gaza getirense bazi akrabalarimin benim basaramayacagimi dusunmesi oldu. Simdi öğretmenim. Simdiki aklim olsa isimi sansa birakmaz en kisa zamanda baslardim calismaya.

Ne calistiginin onemi yok su an, onundeki 1 yili verimli calismaya calisarak heba etsen de olur..
Ama 1 saat oturup calisip verim almayi ogrenceksen.

Lise 3 kolaydir , derslerini toparlaman için cok büyük bir fırsat , tabi mf isen bu yil zorlanirsin . Tm isen iyi.
isi simdiden sıki tutmaya bak

Peki plan program yapiyor da ona mi uyamiyorsun, hic planlama yapmadinmi henuz?
Ders konusunda biraz zorlaninca bırakıyorum. Mesela matematik calismaya başladım. Konularda zorlanmaya başladım. Biraktim hemen. Calismaya başlıyorum. 1 2 gün sonra kesiliyor. Hem nerden başlayacağımi bilmiyorum. Program yapmadım yapamam zaten. Rehber hocalar program yazıyor onada uyamiyorum

Merhaba benimde gidişat onu gösteriyor. Benimde temelim yok maalesef baslasam çok iyi olacak. Deneme sınavlarından kac puan alıyordunuz? Ben 3 ayda yapip kazanacağımi düşünmüyorum. Ayrıca motivede olamıyorum

Sınav mazeret dinlemiyor, rakiplerin her dakika milim milim önüne geçerken, neden onları yakalayıp önlerne geçmek yerine, geride kalıyorsun ki? Herkes için zor.. Başlamak en zorudur, başladın mı devamı gelir..

Oyle diyorsunda icimde isteksizlik var. Daha önce başladım yarida biraktim Başlasam gine yarida kalacak. Sorun devami gelmiyor. Birkac gün sonra pes ediyorum

haftada 2 gün belirle bugünlerde çalış alıştıkça gün sayılarını arttır inşallah başarırsın canım

ders çalışman gerektiği için çalışma. okumak istediğin bölümü belirle, hevesin de gelir beraberinde

Baraji geciyodum :) dersane de gitmedim evde deneme yapiyordum. Cd den konulari izleyip tekrar yapiyordum. Eninde sonunda kazanirsin ama gec olmasin fazladan bekleme 1 sene daha.

Baraji geciyodum :) dersane de gitmedim evde deneme yapiyordum. Cd den konulari izleyip tekrar yapiyordum. Eninde sonunda kazanirsin ama gec olmasin fazladan bekleme 1 sene daha.

Boşver çalışmayı. Kendini calisamiyorum diye heba ediyorsun. Konsantre olucanda zaman ayiraxanda plan program yapacanda offf. En iyisi bir koca bul evlen. Iki çocuk doğur. Gece uykusuz gündüz ilgisiz ağır depresyona gir. Bütün gün uyu zaman hızlıca geçsin. Yaşlan ve hooop kabre. Okuyup iyi bir meslek edinmek sıkı çalışıp kendini geliştirmek insanlara faydalı işler yapmak herkesin saygısını kazanmak iyi arabalara binip seminerlere katılmak toplumu aydınlatacak bir kahraman olmak zor iş. Bu kadar kim yoracak kendini. Yatıp karpuz büyütmek varken.

önce başla. gerisi gelir. gelmezse destek alırsın pdrcilerden

Basliycam zaten destek almayi düşünüyorum. ama hep aynı programı yazip yolluyorlar.
haftada 2 gün belirle bugünlerde çalış alıştıkça gün sayılarını arttır inşallah başarırsın canım

Mantikli aslında denemeye calisicam. Cok teşekkür ederim. Sonra tempoyu arttiririm

Lise 3 e geçecek misin, bitirdin mi
Yok yeni lise 3 e geçtim.
ders çalışman gerektiği için çalışma. okumak istediğin bölümü belirle, hevesin de gelir beraberinde
Iste yapmak istedigim mesleğe karar veremedim. okuduğum bölümden memnun değilim.
Sizin durumuz bana benziyor. Dershane ve özel ders alamam. Durumuz yetmez. Öyle yapmaya çalışıcam. Teşekkür ederim.

Bende lise 3 e yeni geçtim ama bende de tık yok hala.. Güyaa yazın başlayacaktım ama olmadı.. Buarada dershaneye gidemiyorum demişsin, hocalar var anlatan videolu, hiç dinlemedim ben ama dinleyen çok var. Donanımhaber ygs lys forumdan falan kaynak tavsiyesi, video tavsiyesi isteyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…