- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 13
- 24
Bende 2 sene önce anksiyete ve okb çıktı ve ilaç tedavisi gördüm 7 ay şuan çok şükür daha iyiyim. Ama sorun şu ki ne zaman ders çalışmaya başlasam beynimde binbir türlü şey geziyor dikkat eksikliği de var sanırım dikkat eksikliği ve hiperaktive.( Sürekli dikkatim dağılıyor aklima ufak düşünce gelse masadan kalkıyorum aklımla savaşıyorum okb de eklenince alt ediyorlar beni )Neyse tam her şeyi düzene koyuyorum hayata yeniden atılıyorum arada boşluk olduğunda o günüm aksadığında veya işim çıktığında kısacası bir iki gün aksarsa artık olmayacak yapamayacağım beceremeyeceğim diye düşünmeye başlıyorum ve umutsuzca o masadan kalkıp günlük rutinlere koyuluyorum. Okb yi en çok ders çalışma konusunda yaşıyorum şunu yetiştiremem ya şöyle olursa ya yapamazsam ben kimim ki başarayım Allah bana nasip etmez gibi gibi.... Hep böyleyim hayatta çok büyük kayıplarım oldu aileden özellikle aile kavramından ciddi sıkıntılar yaşadım acaba bunlardan dolayı ozgüvensizliğimi tetiklediği için mi yoksa direkt ilaç tedavisine devam mı etmeliyim hiç basit değil gerçekten çok zor aklınızı susturamıyorsunuz