- 17 Ağustos 2011
- 22.872
- 144.350
Pufff ne guzel işte.ben de bu kafadaydim normalde ama birkac kisi "sen napiyosun hep kendi kendine misin?" veya "sen niye tek takiliyosun" gibisinden seyler demeye basladilar konu ders aralarında ne yaptigimiza gelince. herkes bisey anlatiyo ama ben kendimi cok asosyal hissediyorum. tek takilmak bence kotu bisey degil ama oyle algılandıgini fark ettigim icin beni de birini bulma ihtiyacina itiyor son zamanlarda. yani dusunun kulube katilmak icin de verdim numarami vs. hala oraya bile giremedim. inatla bir seyler ters gidiyor gibi bu konuda.
Bana da hep derlerdi, hala da diyorlar.
Tek başıma tatile çıkıp kamp yapıyorum mesela. Önce 'yalniz misiiin:/' diyorlar. Sonra da 'ay keşke ben de yalnız gezsem,ben lokantaya bile başkasıyla gidiyorum' diyorlar:)
Bence insanın kendi ile başbaşa sıkılmadan kalabilmesi harika bir şey. Ben tek basima plaja da giderim,bisiklet de sürerim, başka ülkelere de giderim, güzel kafeye de giderim..canım kendim
Eski bir iş yerimde yemekhane vardı. Cok fazla sevdiğim arkadaşım olmasına rağmen ben ayrı yerdim genelde. Çünkü yani işte zaten beraberiz, ne gerek var. Molada bari kafa dinleyeyim:)
Sen de bakış acini değiştir bence. Sen kendin mecburiyetten değilde istediğin için kalsan kimse dudak buzmeyecek, emin olabilirsin:)