• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar şeyden sonra bir daha nasıl mutlu olacağım?

ya canim benim gercekten uzuldum,hele su video olayi falan ne kadar cirkin bi insan oldugunu ortaya koyuyor ya. Allaha dua et kurtuldugun icn,psikolojini bozmus evet ama iyi ki sevmiyosun beklemiyosun. insallah tez zamanda hayatin normale doner. iste biz onlara boyle emek ederiz,veririz hep kendimizden,bunlar cosar,tirlatip ne oldum delisi olurlar. allah islah eylesin boylelerini ve cektirmesin hicbrmize tekrar of:(:(

kurtulup kurtulmadığım da belli değil bazen ben de birilerini tekrar sevmek istiyorum, özeniyorum evli çiftlere ama korkuyorum onun gelip her şeyi bozacağını düşünüyorum. onun bana yaptıkları yüzünden ölmeyi bile düşündüm ama onun yüzünden ailemi daha fazla üzemem ben kendimi geçtim artık.. dediğin gibi Allah kimsenin karşısına böyle insanlar çıkarmasın. kimse de benim gibi saf olmasın :(

Allah kahretsın boyle dengesız tıplerı !!!
benım cok yakın arkadasımın sevgılısıde boyle ya ayrılmaya calısacaksın herseyı goze alıp yada korkup cekeceksın butun cefasını
arkadasım tam 3 yıldır beraber ve evlendgmız zaman senı eve kıtleyıp ıse gıdıcem dıyormus cocuk :50:
aynı sehırdemı oturuyorsunuz sana ulasacagı tum olanakları kaldırsan ?

arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm ya bunlar nasıl insan, kalpleri beyinleri nasıl çalışıyor anlamış değilim. seviyorum deyip bu yaptıklarına gerçekten inanamıyorum. arkadaşın da inşallah bir yolunu bulup kurtulur ondan. aynı şehirdeyiz inşallah tekrar ulaşmak istemez bana.

Back