• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermokozmetik ürünleri netten alabileceğimiz site önerisi olan?

Dikencee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
54
0
36
Afyon
kızlar merhaba dermokozmetik ürünlerini internetten alabileceğimiz güvenilir site önerisi olan varmı ?

kızlar merhaba dermokozmetik ürünlerini internetten alabileceğimiz güvenilir site önerisi olan varmı ?

dermobakim.com sitesi var. güvenilir bir site alışveriş yaptım buradan. Tabi şipariş vermeden önce satışı yapılan bazı ürünlerin (organix, dermologica, zorah gibi) firmalarına direkt mail attım dermobakim.com da satılan ürünlerin tedariğini siz mi yapıyorsunuz, ürünler orijinal mi diye. Onlarda orijinal olduğuna dair onay maili attılar, ondan sonra sipariş verdim.

Sizde emin olmak için, hangi ürünü almak istiyorsanız ,o ürünün firmasıyla direkt olarak bağlantıya geçip sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
9-10 ay önce nette araştırırken bulduğum siteden çok memnunum, www.eczalink.com dermokozmetik çeşit,kampanya konusunda çok iyiler. telefonla soru sormak isteyince eczacılar ilgileniyor ve alışveriş yapanlara bol da numune gönderiyorlar.

genel olarak aynı siteleri kullanıyormuşuz. ben de onlineeczanem ve dermoeczanem kullanıyorum.

Artık favorim kesinlikle dermobakim.com hem orijinal ürün hem hızlı kargo hem de yanlış gönderilmiş bir ürünü hiç sorun çıkarmadan en kısa sürede değiştirip yanında da hediyelerle gönderdiler :16: defalarca arayıp yine de sonuca ulaşamadığım sitelere örnek olsa keşke.

Back