Evlenmeden önce dermoid kist yüzünden ameliyat oldum hatta sağ yumurtalığımda alındı onun ile birlikte benim 9-10 cm olmuş ama bende karın ağrısı ve mide bulantısı çok oluyodu gaz sancısı gibiydi hep gax sancısı sanıldı sonra kusmaya ve artık ağrıdan dayanamayacak gibi oldum ozaman belli olmuştu kii acile gittiğimde o ağrı ile gasteit deyip ilaö verip yollamışlardı patlama raddesine geldiği için acil ameliyat olmuştum sizinki küçük olduğu için acele etmemiş olabilirler.Merhaba bayanlar...bende 4 aydir suren bel sirt agrisi var..karnında da agri var...mr ve ttomigrafide tek cikan sey 4 cm dermoid kist oldugu düşünülen lezyon...dermoid kist agri yapar mi...yukari sirt bolgem ağırlıklı..kist sol overde ancak benim agr yaygın olsa da sag odaklı....lutfen deneyimi olanlar paylasabilirmi.
Aynısı bekarken benimde başıma geldi benimde sağ yumurtalıgim alındı. Hatta kist olduğu anlaşılmadigi için taş düşürdüğumu söylediler sonra Kum sonra apandisit alındı en son kist patlayinca kitle beraber sağ yumurtalikta alındı. Dermoid kist miydi bilemiyorum ancak. Bebisiniz varmış Allah uzun ömür versin. İnşallah benimde olur :)Evlenmeden önce dermoid kist yüzünden ameliyat oldum hatta sağ yumurtalığımda alındı onun ile birlikte benim 9-10 cm olmuş ama bende karın ağrısı ve mide bulantısı çok oluyodu gaz sancısı gibiydi hep gax sancısı sanıldı sonra kusmaya ve artık ağrıdan dayanamayacak gibi oldum ozaman belli olmuştu kii acile gittiğimde o ağrı ile gasteit deyip ilaö verip yollamışlardı patlama raddesine geldiği için acil ameliyat olmuştum sizinki küçük olduğu için acele etmemiş olabilirler.
Aaa birebir aynısı olmasada çok benzer şey yaşadığımız :) 2 tane büyüdüler bile 9 ve 7.5 yaşındalar hatta şuan 3. için niyetlendik 2 oğlum var kızım olur diye bi ümitle yoksa 2 de yeterdi :), amin çok teşekkür ederim yinede sen istiyorda nasip olmadımı yoksa daha o niyete girmedinizmi?Aynısı bekarken benimde başıma geldi benimde sağ yumurtalıgim alındı. Hatta kist olduğu anlaşılmadigi için taş düşürdüğumu söylediler sonra Kum sonra apandisit alındı en son kist patlayinca kitle beraber sağ yumurtalikta alındı. Dermoid kist miydi bilemiyorum ancak. Bebisiniz varmış Allah uzun ömür versin. İnşallah benimde olur :)
Ben de 5 ay önce tedavisiz hamile kaldım ancak düşük ve kürtajlà sonuçlandıAaa birebir aynısı olmasada çok benzer şey yaşadığımız :) 2 tane büyüdüler bile 9 ve 7.5 yaşındalar hatta şuan 3. için niyetlendik 2 oğlum var kızım olur diye bi ümitle yoksa 2 de yeterdi :), amin çok teşekkür ederim yinede sen istiyorda nasip olmadımı yoksa daha o niyete girmedinizmi?
Hiç düşünme sıkma canını tek yumurta ilede çocuk oluyo bende çok telaş ettim ama ben sana örnek olayım ALLAH hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Ayy inşallah yaa inşallah ilk denediğin istediğin ay nasip olur hayırlı isee RABBİM gönlüne gönlümüze göre versin :)Ben de 5 ay önce tedavisiz hamile kaldım ancak düşük ve kürtajlà sonuçlandı( Sonra sol yumurtalığımda kist oldu falan derken erteledik baya tedavi gördüm su an sol yumurtalık saglam. 3 ay korunun dedi doktorum çok ilaç kullandığım icin mayısta tekrar calismalara baslicam inşallah bebisim olsun çok istiyorum :)) Allah bağışlasin evlatlarinizi 3. De olur inşallah hayırlı evlat olsunlar
Amin inşallah.yaşınız kac acaba tek yumurtaliktan dolayi erken menapoz riski oluyormuş ne kadar erken olur ki :) 8 yıldır tek yumurtaligim var doktor bi 10 sene daha götürür seni demişti 26 yaşındayımAyy inşallah yaa inşallah ilk denediğin istediğin ay nasip olur hayırlı isee RABBİM gönlüne gönlümüze göre versin :)
Geç oldu cevap için 33 yaşındayım bana hiçbir doktor erken menepoza girersin demedi tek yumurtalıkla erken menepozu ilk senden duyuyorumm..benim adetlerim uzun sürdüğü için çok doktora gittim ve gidiyorum ilk defa duydumAmin inşallah.yaşınız kac acaba tek yumurtaliktan dolayi erken menapoz riski oluyormuş ne kadar erken olur ki :) 8 yıldır tek yumurtaligim var doktor bi 10 sene daha götürür seni demişti 26 yaşındayım
Önemli değil canım bende yeni gördüm :) doktorum kadınlar belli bir yumurta sayısı ile dünyaya gelirler Seninki nin yarısı operasyonla alınmış zaten.erken menapoz olur ama bu seni bi 10 sene daha götürür demisti hatta çok korkmustum ben :) şimdi iyiyim çok şükür. Hayatımın ilk şoku yumurtalıgim alındigi zamandı 18 yasindaydim ve o psikoloji Ayy ne kadar kötüydü çocukluk işte :)Geç oldu cevap için 33 yaşındayım bana hiçbir doktor erken menepoza girersin demedi tek yumurtalıkla erken menepozu ilk senden duyuyorumm..benim adetlerim uzun sürdüğü için çok doktora gittim ve gidiyorum ilk defa duydum
Adet olmayı bekliyorum 3.günü hormon testi yaptırcam inşallah özellikle sorcağım bunu unutmazsam ama inan okadar dr gezdim bi tanesinden olumsuz bişey duymadım ki özellikle bende sormuştum zarar kısmını kii çok haklısın bende çok kötü oldum evlendim dr dr gezdim çocuğum olcakmı diye eşim 1 sene istemiyordu benimki korkudan RABBİM 2. Ayımda nasip etti çok şükür bende 21 yaşındaydım ve nişanlıydım mayısta evlencektim düğünmle ama bu kist ve ameliyat yüzünden yıldırım nilahı yaptık ssk faydalanalım diye eşiminÖnemli değil canım bende yeni gördüm :) doktorum kadınlar belli bir yumurta sayısı ile dünyaya gelirler Seninki nin yarısı operasyonla alınmış zaten.erken menapoz olur ama bu seni bi 10 sene daha götürür demisti hatta çok korkmustum ben :) şimdi iyiyim çok şükür. Hayatımın ilk şoku yumurtalıgim alındigi zamandı 18 yasindaydim ve o psikoloji Ayy ne kadar kötüydü çocukluk işte :)
Su an rahatım ve cok fazlaymis tek yumurtası olan insanın başına geldiğinde tek bu durumda kendisi var zannediyor. Akışına bıraktım inşallah sende bende ve isteyen herkes bebisine kavuşur :)Sende stres yapma inşallah stres çok etkiliyo
Bu arada doktoruna gittiğinde erken menapozla ilgili soruyu sorabilirsen yazar misin lütfen :) umarım sonuçlarinda iyi çıkarSende stres yapma inşallah stres çok etkiliyo
Tabiki sorar ve yazarım ama unutmazsam çünkü dr a gidince hem stres hem heyecan yapıyorumBu arada doktoruna gittiğinde erken menapozla ilgili soruyu sorabilirsen yazar misin lütfen :) umarım sonuçlarinda iyi çıkar