• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dermoid kist denilip ameliyat sonrası başka kist çıkan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi runnip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

runnip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
482
583
33
46
herkese mrb , dermoid kistten ameliyat olup , ameliyat sonrası başka kist çıktımı .

Merhaba banada dermoid kist dendi ? İşareti koydular belli değil diye ve şuan dermoid kisti değil ameliyat olmadım daha sizin kan değerleriniz cea değerleriniz nasıl çıktı ? Kist kaç cm ? Geçen açtığım konuda sizinle konuşmuştum galiba yeni hatırladım

herkese mrb , dermoid kistten ameliyat olup , ameliyat sonrası başka kist çıktımı .
2019 un Ocak ayında ameliyat oldum 6 yılı geçti sayılır. Kist olan yumurtalıgm alındı diğerinde çıkma ihtimali var dediler. 6 ay da bir düzenli kontrollere giderim çok şükür halen birşey çıkmadı.

Merhaba banada dermoid kist dendi ? İşareti koydular belli değil diye ve şuan dermoid kisti değil ameliyat olmadım daha sizin kan değerleriniz cea değerleriniz nasıl çıktı ? Kist kaç cm ? Geçen açtığım konuda sizinle konuşmuştum galiba yeni hatırladım
evet benim, jinekolog onkologtan geliyorum . dün gittiğim dr sevketti. 7-8 cm .
dermoid kist dedi ama ameliyat olmadan &100 denemez dedi.
sen ne zaman gidiyorsun

2019 un Ocak ayında ameliyat oldum 6 yılı geçti sayılır. Kist olan yumurtalıgm alındı diğerinde çıkma ihtimali var dediler. 6 ay da bir düzenli kontrollere giderim çok şükür halen birşey çıkmadı.
dermoid kistmiydi kaç cm di sizinki . patolojide dermoid kistmiydi

sen ne zaman gidiyorsun
Hangi kan tahlillerin sonuçlandı bende merak içerisindeyim , 28inde Uludağ üni gidicem zor randevu bulduk şuan ağrılarım var benim kist günden güne büyüyüp atıyor maalesef 😔

sen ne zaman gidiyorsun
Birde hangi şehirdesiniz hemen gitmişsiniz bu tarafta zor bulunuyor

etlik şehir hastanesi bom boş , randevusuz bile gididliyor. asistan bakıyor , telle hocayı arıyor bilgi veriyor. aklınızda bulunsun .ameliyat olsaydım salı günü olacaktım

Evet 7cm dermoid kistti. Ultrason, mr ve patoloji hepsi Derimodkist dedi içinde saç kıl ve kemik vardı
çok teşekkür ederim, kist tespit edilmeden ne kadar önce usg ye girmiştiniz. ben 6 ay önce girmiştim hiç bişey yoktu. çok ağır büyüyen bi kist çeşidymiş .

yani 6 ayda 7 cm nasıl oldu anlamadım. ağrı yaptımı sizde

çok teşekkür ederim, kist tespit edilmeden ne kadar önce usg ye girmiştiniz. ben 6 ay önce girmiştim hiç bişey yoktu. çok ağır büyüyen bi kist çeşidymiş .

yani 6 ayda 7 cm nasıl oldu anlamadım. ağrı yaptımı sizde
Evet bir kere ağrı yaptı dayanılmaz bir ağrıydi kontrole gittim ilk doktor anlamadı ne olduğunu ağrı kesici iğne yapıp yolladı sonra başka bir kadın doğuma gittim ultrasonla bakar bakmaz bana 7 cm dermoid kisttn var ameliyat olmann lazm dedi. Sonrasında yine bir sürü doktor gezdim bazıları anladı bazıları anlamadı hatta ölçümü farklı farklı veren doktorlar bile oldu. Mr çektm herşey apaçık ortadaydı zaten. Ben öğrenir öğrenmez 1 ay boyunca doktor doktor gezdim sonrasında hemen ameliyat oldum.
Büyüme hızını hiç bilmiyorum bazı doktorlar acele ameliyat ol derken bazıları acele etmene gerek yok demişti.

Back