• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji bursada onkoloji jinekoloji bölümünden iyi bilinen oyalamayan bildiğiniz doktorlar varmı ?

hayaldunya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2023
226
203
23
24
Bügün kendi memleketimde,kadın hastalıkları bölümüne gittim asıl olanları öğrendim

İlk önce muayene etti rahimden solda 7-8 santim büyüklüğünde parçalıklı kistler var dedi sağdada ve rahim girişinde içinde de kist var dendi sana yumurtalık kanserinden bahsettiler mi hiç dedi hayır dedim cea 125 değerin ciddi seviyede artış göstermiş dedi senin jinekoloji onkoloji bölümüne gitmen lazım acilen dedi burda yok dedi daha önce çok çalıştım ama buralarda yakınlarda bildiğim yok bilsem öneririm dedi yeşil alan açtı acil ameliyat dedi asla zaman kaybetme yumurtalık kanseri olabilir onun daha farklı tedavileri var istersen bugün randevu alıp git dedi hiv ve aids konusunda ş..e..siz eş kişi demişti ya tahlillerde öyle birşey gözükmüyor onlar çok başka birşey sen ameliyatına sağlığına odaklan dedi şimdi size sorum olucak Balıkesir de veya bursada onkoloji jinekoloji bölümünden iyi bilinen oyalamayan bildiğiniz doktorlar varmı ? Tedavi olan varmı lütfen konumu taşımayın en çok etkileşim alan yer burası 🙏😔

169 ca 19 , biyokimya uzmanı bunun normal olduğunu söyledi. %25 insanda yüksek çıkarmış
Anladım bu değerler enfeksiyondan da oluyor araştırdığım kadarıyla ama bence kontrolünü ihmal etme lütfen 🙏 dermoid kist dendiyse cerrahi müdahale olmadan alınması imkansız uzun süreli vücutta kalımı da kötü sonuçlar doğurabilir ..

senin kanser olduğun kesin değil , kim dedi kesin diye. ca 125 1000 leri geçmemeiş.
dermoid kist denilmiş .

beni kadın doğumcu çok korkuttu , radyoloji ve mr a yönlerdiridi.
radyolog korkma dedi , mr dada dermoid denildi. ama ben korktum şimdi.
19 aralıkta gittim .
bence sen karser değilsin .

hangi belirtiden gitmiştin dr a

senin kanser olduğun kesin değil , kim dedi kesin diye. ca 125 1000 leri geçmemeiş.
dermoid kist denilmiş .

beni kadın doğumcu çok korkuttu , radyoloji ve mr a yönlerdiridi.
radyolog korkma dedi , mr dada dermoid denildi. ama ben korktum şimdi.
19 aralıkta gittim .
bence sen karser değilsin .

hangi belirtiden gitmiştin dr a
İştahım çok kesildi herşeyden tiksindim bir ara hala da öyle çok yemek yiyemiyorum 1 ayda 20 gün kanamam sürdü ağır sancılı doğum sancısı gibi saçlarım çok dökülüyor ama ben adet kanamasının uzunluğu ve sancıdan gittim . Bugün gittiğim yüzde 85 dedi dedim ya 300küsürden den 10 günde 700 küsüre çıktığında kistler daha küçüktü soldaki okadar parça parça değildi yani doktordan tekrar istedim bu rutin kontrol değil olan belli deyip jinekoloji ve onkoloji ye yönlendirdi birde rahim girişinde yoktu atmış yani . Benimkisi dermoid kist soru işareti eklendi neden dediğimde belli değil ondan dediler sonra o olmadığı çıktı zaten ve bu değerin kısa sürede bu kadar artması kistlerin artıp yayılması öyle düşündürüyor sen korkma kontrollerini ihmal etme sadece

bandırmadamı oturuyorsun . sen iyi yapmışsın erken teşhiste bişey olmaz. kayınvalideme kemoterapi bile vermediler. için rahat olsun .
senin süreci çok merak ediyorum. tüm dualarım senin için

bandırmadamı oturuyorsun . sen iyi yapmışsın erken teşhiste bişey olmaz. kayınvalideme kemoterapi bile vermediler. için rahat olsun .
senin süreci çok merak ediyorum. tüm dualarım senin için
Evet ama 1 ayda bu kadar yayılması beni korkuttu . biraz içimi rahatlattın kemoterapi olmayınca 🫠 bende düşünüyorum düşünüyorum bakalım zaman gösterecek çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰🙏😇

Back