cıkmaz cok nadırmiş dermoid kistin kötü sonuc verdigi takma kafanamerhabalar.bende de bu kist çıktı.Dr um banada mr ve kan tahlilleri yaptı.kan tahlillerinde bişey çıkmadı;mr dada dermoid kist yazıyor.ben daha ameliyat olmadım.kistin büyüklüğü 3,5 cm.ama 1 ay sonra adetten sonra operasyonumu olucam.benim merak ettiğim;bu kist daha sonra patalojiye gittiğinde yine aynı sonuç çıkar mı?aslında biraz da korkuyorum kötü sonuç çıkarsa diye.
2 doktora gittim bu ay tekrar gitcem 2 gün geçti adetim bugün leke geldi kahverengi adet olcam büyük ihtimalbilgim yok ama tek doktorla kalma derim ben
hamile olma ihtimalin varmı ? kahverengi leke icin genelde yerleşme lekeside diyolar gerçi kisttende olabilir tabi ondanda gelirmiş2 doktora gittim bu ay tekrar gitcem 2 gün geçti adetim bugün leke geldi kahverengi adet olcam büyük ihtimal
hiç günüm geçmemişti şimdiye kadar işte o kafamı karıştırdı ne lekesi bu gebelikten mi kistten mi yoksa adet mi olucam...?? sol kasığımdada ağrı var vee karnım davul gibi şişşşhamile olma ihtimalin varmı ? kahverengi leke icin genelde yerleşme lekeside diyolar gerçi kisttende olabilir tabi ondanda gelirmiş
canım kistin nerde yumurtalıktamı benim vajinadaymışş dktor bebek olmasıyla bi ilgisi yok dedi ama bilemiyorummerhaba arkadaşlar bendede dermoid kist var 6,5 cm bu tür kistle hamile kalabilen var mı acaba?
Benim sol yumurtaligimda banada doktorum gebelige engel olabilirde olmayabilirde dedi ameliyat olmami oneriyo ama heray 1 umut diyerek erteliyorum nereye kadar bilemiyorum tabicanım kistin nerde yumurtalıktamı benim vajinadaymışş dktor bebek olmasıyla bi ilgisi yok dedi ama bilemiyorum
ben de öğreneli 3 ay oldu aynen ben de erteliyorum ne zamandır istiyosun bebekBenim sol yumurtaligimda banada doktorum gebelige engel olabilirde olmayabilirde dedi ameliyat olmami oneriyo ama heray 1 umut diyerek erteliyorum nereye kadar bilemiyorum tabi
1 senedir 6 ay oldu benimde ogreneli simdi yumurtlama takibi yaptiriyorum merak ettigim acaba bu sekilde hamile kalip dogum esnasinda aldiran var miben de öğreneli 3 ay oldu aynen ben de erteliyorum ne zamandır istiyosun bebek
bene onu araştırıyorum sezeryan yapıp alıyolarmış diye duydum amaa bilemiyorum tehlikesi olur mu1 senedir
1 senedir 6 ay oldu benimde ogreneli simdi yumurtlama takibi yaptiriyorum merak ettigim acaba bu sekilde hamile kalip dogum esnasinda aldiran var mi
İste dermoid kistlemi hamile kalmis ve dogum esnasinda o kistmi alinmis cinku farkli kistler var onu bilmiyoruz ben ameliyqt sonrasi yapisiklik olurmu acaba diye tedirginim bidebene onu araştırıyorum sezeryan yapıp alıyolarmış diye duydum amaa bilemiyorum tehlikesi olur mu
evet dermoid kistle hamile kalmış doğumda bebekle birlikte alınmış. valla benim bir sürü sorum olacak doktora bu ay gidicem. 3 gün geçti adetim hala kahverengi leke var adet olamadım inşallah da olmam ama işte bi yandan da kistten dolayı korkuyorum. aklım hep bundaaİste dermoid kistlemi hamile kalmis ve dogum esnasinda o kistmi alinmis cinku farkli kistler var onu bilmiyoruz ben ameliyqt sonrasi yapisiklik olurmu acaba diye tedirginim bide
yaa gerçekten mi benim doktorumda hamilelikte büyüyebilir demişti demek ki o kişinin büyümemiş hem varken hamile kalmış hemde doğumda almış off bilemiyorum gerçekten düşün düşün ne olcak onuda bilmiyorumevet dermoid kistle hamile kalmış doğumda bebekle birlikte alınmış. valla benim bir sürü sorum olacak doktora bu ay gidicem. 3 gün geçti adetim hala kahverengi leke var adet olamadım inşallah da olmam ama işte bi yandan da kistten dolayı korkuyorum. aklım hep bundaa
ben de öyle regl oldum bitsin gidicem bi görüşcem çok zor gerçekten düşün düşün sağlıklı bi çözüm bulamadım en iyisi bir daha görünüyüm bakalım ne diyecek. ayrıca bu kist varken hamile kalırsan erken doğuma yol açabiliyormuş. hangisi doğru ne kadar doğru bilmiyorum.yaa gerçekten mi benim doktorumda hamilelikte büyüyebilir demişti demek ki o kişinin büyümemiş hem varken hamile kalmış hemde doğumda almış off bilemiyorum gerçekten düşün düşün ne olcak onuda bilmiyorum
yaa gerçekten mi benim doktorumda hamilelikte büyüyebilir demişti demek ki o kişinin büyümemiş hem varken hamile kalmış hemde doğumda almış off bilemiyorum gerçekten düşün düşün ne olcak onuda bilmiyorum
haklısın ya ben ameliyat sonrası yapışıklık olabiliyomuş bu durumdan çok korkuyorum şimdi normal yolla hamile kalabilme durumu varken ozaman tüp bebek olabilecek sanırım offffbende 1.5 ay önce laporoskopi ve histereskopi oldum .dermoid kist dediler o kadar korktum ki ameliyattan korktuguma degmezmiş İyi ki de olmuşum bagırsaklarım yumurtalıklarıma yapışmış oldugunu görmüşler onuda halletmiş doktorum.engelmiydi engeldi hamile kalmana dedi.Tüplerede bakmışlar açık dedi.Bende en iyi profa ameliyat oldum sordum bu şekilde kalamaz mıyım kalırsın ama hamilelikte kist dönebilir dedi o zaman ameliyat gerekli dedi..Bir dış gebeliğim birde kalbi oluşmadığı için kürtajım oldu aşılama yaptıracaktık ameliyat oldugum ay ameliyattan sonra sordum artık olabilirmiyim aşılama aşılamaya gerek kalmadan hamile kalabilirsin dedi... bence ihmal etme derim her şerde vardır bir hayır.....
haklısın ya ben ameliyat sonrası yapışıklık olabiliyomuş bu durumdan çok korkuyorum şimdi normal yolla hamile kalabilme durumu varken ozaman tüp
Bende ameliyat oncesi varmis yapisiklik halletmis dr sagolsun birde büyüyor ihmal etmehaklısın ya ben ameliyat sonrası yapışıklık olabiliyomuş bu durumdan çok korkuyorum şimdi normal yolla hamile kalabilme durumu varken ozaman tüp bebek olabilecek sanırım offff