• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermoeczanem den alışveriş yapanlar

Cemremmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
903
30
68
Dermoeczanemden alışveriş yapan arkadaşlar
Siteden memnun musunuz
Teslimatları nasıl
En önemlisi de ürünler orijinal miiiii
İletişim sıkıntısı yaşıyor musunuz

Ben 2 kere yaptım alışveriş 180 x 2 : 360 TL'lik yaptım anında geliyor ürünler hatta yanında promosyon tester ürünler gönderiyorlar ertesi gün ürünler sende ürünler orjinal, sadece parfüm seti almıştım hediye paketini işaretledim o hediye paketi gelmedi gözden kaçtı sanırsam çok iyi bir site

Ben 2 kere yaptım alışveriş 180 x 2 : 360 TL'lik yaptım anında geliyor ürünler hatta yanında promosyon tester ürünler gönderiyorlar ertesi gün ürünler sende ürünler orjinal, sadece parfüm seti almıştım hediye paketini işaretledim o hediye paketi gelmedi gözden kaçtı sanırsam çok iyi bir site

Teşekkürler canım

bende alışveriş yaptım oğluma gaz ilacı almışım hemen geldi sorun yaşamdım.

Ben hem kendime krem hem de bebegime sampuan vs. aldim, toplamda 3-4 kere alisveris yaptim. Hemen kargoya veriyorlar, urunler orjinal, hic sorun yasamadim.

ben çatlak kremımı hep ordan aldım
4kere felan aldım hep zmanaında geldi,2seferınde mustelanın hediye tester ını yolladılar

Dermoeczanemden alışveriş yapan arkadaşlar
Siteden memnun musunuz
Teslimatları nasıl
En önemlisi de ürünler orijinal miiiii
İletişim sıkıntısı yaşıyor musunuz

Ben hep ordan aliyoum gayet memnunum surekli de hediye se gonderiyorlar.gecen 250 tl.lik alisveris yapmistim makyaj cantasi gondermisler.

hamileyken çatlak kremimi oradan almıştım faturasıyla beraber yanında bisürüde tester göndermişlerdi memnun kaldım bende:34:

canım bende lieraclarımı hep bu siteden aldımmm, hem piyasaya göre fiyatı gayet uygun hem de hemen geldi ürünler testerlar da cabası :32:

lansinoh göğüs ucu kremi siparişi etmiştim..bu sabah getirdi kargo. :)
banada tester ürünler yollamışlar birkaç tane..ben dahada alışveriş yapmayı düşünüyorum bu siteden.
ürünlerde orjinal memnun kaldım yani :)

Buraya rastlamam iyi oldu bende bugün ilk defa dermoeczanemden internet üzerinden krem sparişi verdim.Bakalım gelince sonuç yazarım :)

bende phsycians formulann renkli nemlendirici ve rimelini sipariş ettim bugün....kaç güne geliyor ki....?

kızlar sizce bu site güvenilir mi? ürünler orjinal mi? piyasaya göre daha makul fiyatları o yüzden orjinal mi ürünler diye soruyorum. ilk kez alışveriş yapıcam buradan lütfen tecrübelerinizi yazın.

arkadaşlar da baya ucuz piyasanın altında fiyatlar hemen de geliyo orjınal ürünler ben çok memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir arkadasımdan duydum çok memnun ve çok hızlı gönderim yapıyorlarmış ürünlerde orijinalmiş listemi yaptım çatlak kremi gunes koruyucu falan siparişimi vericem yarın bakalım hemen gelıcekmı.. Duruma göre bebegımın bütün alısverısını burdan yapmayı düşünüyorum . Sıparıslerım ulasında yorumlarımı yazarım

Pazar gecesi siparişimi verdim salı sabahı elimdeydi ürünler gayet güzel paketlenmiş birkaç tester ürünümde koymuşlar çok memnun kaldım hem fiyat konusunda hem hızlı gönderim hemde orijinal ürünler kesinlikle artık burdan alışveriş yaparım ve tavsiye ederim :72:

Back