Sivilceli Ciltler Dermatologa gidiyorum..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

chatLaq.

Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
2.068
2
Kızlar pazartesi günü dermatologa gidicem. Yüzümdeki sivilceler icin. Ben dermatologa giden arkadaslara bisi sormak istiyorum. gittiginizde kan tahlili falan yapıyorlarmı?(ben acıya dayanamamda korkuyorum biraz) cvplarsanız sevinirim.

Ben 2 kere gittim, kan tahlili yapilmadi.
Bence bu sivilcenin turune gore de degisir, bazi sivilcelere ic organlarindaki bozuklugunun belirtisi olabilir.
Aman yapmasi gerekiyorlarsa yapsinlar, hic korkma. Hem sivilce nedeni daha net cikar kan tahliliyle, keske bana da yapsalar.

Ben 2 kere gittim, kan tahlili yapilmadi.
Bence bu sivilcenin turune gore de degisir, bazi sivilcelere ic organlarindaki bozuklugunun belirtisi olabilir.
Aman yapmasi gerekiyorlarsa yapsinlar, hic korkma. Hem sivilce nedeni daha net cikar kan tahliliyle, keske bana da yapsalar.

saol canım ama keske bende senin kadar hevesli olabilseydim.

ben de üniversite hastanesine gittim perşembe günü.benden istemedi cnm
ama bu senden istemiyceği anlamına gelmez

Tahlil istese ne olacak canım..
Alt tarafı bir iğne ile kan alacaklar,gerilme bu kadar..
Hem daha iyi ne var ne yok öğrenirsin..

bende gittim canım ama tahlil istemedi sadece kadın hastalıklarınada bi görün dedi hormonla ilgili bişeyse orda yapıyolar zaten

Kızlar pazartesi günü dermatologa gidicem. Yüzümdeki sivilceler icin. Ben dermatologa giden arkadaslara bisi sormak istiyorum. gittiginizde kan tahlili falan yapıyorlarmı?(ben acıya dayanamamda korkuyorum biraz) cvplarsanız sevinirim.

bende gittim önceki gün kan alıyolar bır de hemogram testi istemişti benden...korkma canım benim de canım çok tatlıdır korktuğuma da değmedi hisetmıyorsun bile kan alırlarken...yalnız kana bakma sonradan gözünün önü kayıyo insanın bir de aç gitme...

bende gittim önceki gün kan alıyolar bır de hemogram testi istemişti benden...korkma canım benim de canım çok tatlıdır korktuğuma da değmedi hisetmıyorsun bile kan alırlarken...yalnız kana bakma sonradan gözünün önü kayıyo insanın bir de aç gitme...

Benden kan falan almadılarki. kaydirigubbakcemile2

X